Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    Devtodi's Avatar

    Posts
    476 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    ROM
    CM7 alpha 1

    Default SD card issues help please!

    When I plug into my computer (64 bit Windows 7) - the card is identified but when I click on it, I am asked to insert a disc - on the phone, I get the red triangle with the exclamation point - Have I done something wrong?
  2. #2  

    Default

    Are you trying to plug it into your computer to use it as a USB storage? Or just to charge?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    Devtodi's Avatar

    Posts
    476 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    ROM
    CM7 alpha 1

    Default

    was gonna uploadload some music, photos etc
  4. #4  

    Default

    When you plug it in, is there an option on the notification window for you to select charging, USB storage, sync, etc?
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    Devtodi's Avatar

    Posts
    476 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    ROM
    CM7 alpha 1

    Default

    no, no options, I get a USB indicator and the red triangle with the exclamation - I can go into settings and see that the card is mounted but cannot communicate with it
  6. #6  

    Default

    Is USB debugging on or off?
  7. Thread Author  Thread Author    #7  
    Devtodi's Avatar

    Posts
    476 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    ROM
    CM7 alpha 1

    Default

    how do i find out? I think thats what the red triangle is, so I would say yes
  8. #8  

    Default

    go to your homescreen

    Menu > Settings > Applications > Development

    uncheck USB debugging, and see if that works...
  9. Thread Author  Thread Author    #9  
    Devtodi's Avatar

    Posts
    476 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    ROM
    CM7 alpha 1

    Default

    YES! thanks - that did the trick!
  10. #10  

    Default

    No problem! Glad I could help

Posting Permissions

B