Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    BBooDad's Avatar

    Posts
    120 Posts
    Global Posts
    530 Global Posts
    ROM
    stock so far

    Default Daylight Savings time bug on Samsung Epic

    When the time changed at 2 am today, I noticed my clock change on my phone. It wasn't until I got up, thinking I hadn't slept much, that I found out that the Sprint network settings seemed to set me to Mountain Time, so that the change put me back TWO hours instead of one.

    If I uncheck the network time option in prefs, then the time is correct when I set zone back to central time. If I recheck the Network Time choice, it goes right back to Mountain Time. I live in central Wisconsin, far mountain time, and my GPS/network location services are on now, though were not when the time changed.

    Has anyone else seen this?
  2. #2  

    Default Daylight saving time

    My Samsung Epic seems to have adjusted to the right time i.e. PST for which it was set. Just FYI
  3. #3  

    Default

    Mine also went back 2 hours instead of one. I just turned the phone off and pulled the battery waited about 15 minutes. Put the battery in turned on the phone and was at the correct time.
  4. #4  

    Default

    Mine shows the correct GMT -8 time.
  5. #5  
    no1tech's Avatar

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts

    Default

    My phone switched automatically, however my incoming texts are 1hr ahead.
  6. #6  

    Default

    I just turned my phone off and then back on and the time set itself correctly.
  7. #7  
    jesmann's Avatar

    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    116 Global Posts
    ROM
    CleanROM

    Default

    Mine went back two hours as well. After a battery pull I got the right time. I am in the Central Time Zone as well.
  8. #8  

    Default

    Mine was off two hours, which made my alarm go off at the wrong time ... which made me late for an application validation for work. Not happy.
  9. #9  
    eerongal's Avatar

    Posts
    96 Posts
    Global Posts
    121 Global Posts

    Default

    i think this was a sprint problem and not specific to the epic. 3 different people with 3 different sprint phones at my place had this issue.
  10. #10  

    Default

    Yea, my Epic and 2 Intercepts all did the same thing. Gotta love it...

Posting Permissions

B