1. CozBoogie's Avatar
    So I just downloaded the latest Crackle app from the market. Installation went without a hitch and it opened just fine. When my wife (who also has an Epic) and I select a video selection everything works normally, however the audio is incredibly slow and unintelligible.

    We have the latest versions of flash installed.....any thoughts on what might causing this and is there a remedy?

    thanks,
    Coz
    06-18-2011 04:13 PM
  2. Skunkape60's Avatar
    I have the same issue and so does my friends evo. So it isn't an epic problem.
    06-18-2011 08:08 PM
  3. Mobius360's Avatar
    I had the same problem with 2.2.1 Froyo EC05. Tried it today on 2.3.3 Gingerbread EF02 and the audio worked fine.

    If you're running the stock OS, it's looking like we should have an official update to Gingerbread really soon so hopefully the experience I got with Gingerbread will stay true for whatever the final build is.
    06-20-2011 08:20 PM
  4. Skunkape60's Avatar
    I had the same problem with 2.2.1 Froyo EC05. Tried it today on 2.3.3 Gingerbread EF02 and the audio worked fine.

    If you're running the stock OS, it's looking like we should have an official update to Gingerbread really soon so hopefully the experience I got with Gingerbread will stay true for whatever the final build is.
    My friends Evo is doing the same thing and didn't the evo already get gingerbread?

    Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
    06-21-2011 11:12 AM
  5. Skunkape60's Avatar
    My friends Evo is doing the same thing and didn't the evo already get gingerbread?

    Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
    Talked to my friend, he said he's still running froyo on his evo.

    Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
    06-21-2011 10:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD