Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Hbogo force close after update?

    Android Market has an update for HBOGo today and states in the fix it supports Galaxy II now. I upgraded and now only get a force close with program. . . Before I got sound only. Happening to anyone else?

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
  2. #2  

    Default

    Quote Originally Posted by Marley View Post
    Android Market has an update for HBOGo today and states in the fix it supports Galaxy II now. I upgraded and now only get a force close with program. . . Before I got sound only. Happening to anyone else?

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
    Thanked by:
    Marley 
  3. #3  

    Default Re: Hbogo force close after update?

    go into application settings and clear your data. You'll have to sign in again but that fixed it for me.
    Thanked by 2:
    Marley 
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default

    That worked for me. Thank you SO MUCH!

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
  5. #5  

    Default Re: Hbogo force close after update?

    Same thing for me. Clearing data and now it works. Also there's an update for MaxGO too.
    Last edited by richardodn; 10-12-2011 at 04:04 PM.
  6. #6  
    dragonol2's Avatar

    Posts
    292 Posts
    Global Posts
    306 Global Posts
    ROM
    StarBurst ROM-LoStKernel

    Default Re: Hbogo force close after update?

    Anyone else have HBO GO request root access and Super User access when you used it the first time after the recent update? Very strange to have this happen...
    "Its only after we have lost everything that we are free to do anything"

    Tyler Durden


    HTC Touch --> Samsung Instinct --> HTC Touch Pro --> Palm Pre --> Epic 4G
  7. #7  
    grcswoosh's Avatar

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts

    Default Re: Hbogo force close after update?

    I just uninstalled and did a fresh install. Worked like a charm. The Wire anywhere I go, so dope

Posting Permissions