1. ThaSocialReject's Avatar
    I'm able to get into download mode but the computer doesn't recognize it at all.. I've tried all ports and 3 different USB cords. I have no recovery so download mode is my only option. When I attempt to boot into recovery, I get a "[Phone]...!...[Computer]" logo.

    I don't think it's bricked because I'm able to get into download mode, it's just not recognized. I've tried a different computer.

    Any workarounds?
    10-19-2011 05:50 PM
  2. JayWill's Avatar
    So you're saying when you boot your phone in download mode, you're not getting a COM# in Odin? If so, have you tried different USB cables? Also, I assume you have the proper Kies drivers installed, and your computers are recognizing them?
    10-19-2011 05:59 PM
  3. ThaSocialReject's Avatar
    So you're saying when you boot your phone in download mode, you're not getting a COM# in Odin? If so, have you tried different USB cables? Also, I assume you have the proper Kies drivers installed, and your computers are recognizing them?
    I've tried different USB cables as stated in my first post. Odin doesn't recognize the device because my computer doesn't even recognize it. I've checked device manager and adb devices. It won't show up
    10-19-2011 06:30 PM
  4. JayWill's Avatar
    Hmmm ... all I can think of is something in your first flashing process borked your phone's USB mounting. No working suggestions over at XDA yet? Honestly, that's probably the place you'll get your answer if there is one.
    10-19-2011 08:21 PM
  5. expertzero1's Avatar
    usb debugging might be on?
    10-19-2011 08:58 PM
  6. ThaSocialReject's Avatar
    Hmmm ... all I can think of is something in your first flashing process borked your phone's USB mounting. No working suggestions over at XDA yet? Honestly, that's probably the place you'll get your answer if there is one.
    I'll try xda. I've noticed I'm not the only one with this problem. Something will be figured out sooner or later.
    10-20-2011 07:35 AM
  7. IAmSixNine's Avatar
    FYI, i had several Captivates, EPICs and Vibrants come thru my office several months back that had the Phone.....!.....Computer thing and what i did for them was pull the battery, let them sit for a bit (hour or so) then try to put them into Download Mode and that seemed to work for me.
    10-21-2011 03:17 PM
  8. manuel13lpz's Avatar
    I'm having that same problem you guys figure it out
    05-08-2013 04:25 PM
  9. axlaing's Avatar
    im having the exact same problem. any fix for this??
    04-23-2014 02:40 PM
  10. yarnsrj's Avatar
    Oh MY gosh!, I was attempting to install rooted GB27 from QBKing77 video. I had a @#$# of a time getting the usb to connect to my phone. I uninstalled all Samsung usb drivers and switched usb ports and did battery pulls and put the phone back into download mode... after 4 or 5 times with this, it finally worked.
    07-14-2014 09:46 AM
  11. Ioan-Florian Damian's Avatar
    I'm using Win 7. When you plug in the phone, the win message bar will appear with an error; Click on the tab on the right down side, and choose let windows pick the driver. After it does, Odin will automatically see the phone.
    09-23-2014 06:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD