1. epic_samantha's Avatar
    For my fellow S3 users that are using an airave. If you are receiving an error 97 message unplug your airave and let it sit for ten minutes before plugging it back in and turning it on. Once turned back on and all lights have stopped blinking you should be able to send and receive messages. This is what I had to do and it fixed my error 97 message. Hope this helps someone.
    Send from my Samsung Galaxy S lll
    Paul627g and jacker like this.
    06-23-2012 11:27 AM
  2. jacker's Avatar
    Thanks for that. I had to get an airave due to poor reception and my wife was going nuts with that notification. She even called tech about it.

    Thanks again.....
    06-29-2012 05:14 PM
  3. epic_samantha's Avatar
    Thanks for that. I had to get an airave due to poor reception and my wife was going nuts with that notification. She even called tech about it.

    Thanks again.....
    You're welcome.

    Send from my Samsung Galaxy S lll
    06-30-2012 07:07 AM
  4. bdmridgback's Avatar
    I didnt hsve to reset my Airave after activating my S3. Worked fine out of the gate.


    Posted from my Sprint White GS3 via Tapatalk
    epic_samantha likes this.
    06-30-2012 08:21 AM
  5. anon(848791)'s Avatar
    i had to do the same thing with my airave
    07-09-2012 02:45 PM
  6. PrincessaKiki's Avatar
    Mine did this as well.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    07-11-2012 11:07 AM
  7. GadgetMedic's Avatar
    I called Sprint to cancel so they sent me an Airrave for free, so far so good at home. Now, if they would just get their LTE up and running, or at least improve their 3G I would be happy!!
    08-18-2012 12:20 PM
  8. jmocura's Avatar
    I know its late since last post but unplugging for 10 minutes worked for my GS3.
    09-11-2013 11:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD