1. FloamAJ's Avatar
    ok so i was in cwm wiping the cache for a new rom when i accidently erased the os on it... now it says "No OS found on devise.. are you sure u would like to reboot your phone?" so i said yes and now all that shows up is the rom logo... does anyone know how to reinstall the os on my phone? please help!!
    01-20-2014 04:08 PM
  2. GTWalling's Avatar
    I would think that going back into CWM and install the rom as planned and it should be OK.
    01-20-2014 04:16 PM
  3. seanskiT1's Avatar
    What GTWalling says should fix it. What ROM are you flashing?

    sent from a GS3 gone Wicked
    01-20-2014 05:36 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Can you get back into recovery?

    From a Sprint Moto X using AC Forums app
    01-20-2014 07:23 PM

Similar Threads

  1. are battery saving apps good for nexus 7?
    By preppystud in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2014, 07:07 PM
  2. Multiple widgets on the lockscreen
    By molson622 in forum General Help and How To
    Replies: 9
    Last Post: 01-22-2014, 12:47 PM
  3. Charging problem with S3 :(
    By digitalfreaknyc in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2014, 05:16 AM
  4. New email address - can i merge my profile?
    By jaileer in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2014, 12:35 PM
  5. Media on SD card doesn't load or shows as broken.
    By sjsmith1708 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 7
    Last Post: 01-20-2014, 04:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD