03-27-2014 06:33 PM
87 ... 234
tools
  1. palmpreboss's Avatar
    i just flashed the rom and no signal and now my phone is stucc on the moar screen
    06-24-2013 06:34 PM
  2. Super Dave426's Avatar
    You'll have to pull the battery and start over, happened to me yesterday.
    06-24-2013 07:12 PM
  3. meyerweb#CB's Avatar
    Hey Dave, I just thought of one thing you might want to try. Go to Settings / System Update and update PRL and Profile.
    Super Dave426 likes this.
    06-24-2013 07:38 PM
  4. Super Dave426's Avatar
    Thanks, I tried that earlier but will have to wait until tomorrow morning to see if the 4G acts right, I am in 3G area at my house in South Jersey, they just started working on the towers around here. My speeds were less than 3G today and the connection kept dropping mid test. Also depletes the battery when that happens, I am curious on how the battery is going to hold up. I do like the extra volume, but when I turned on an equalizer it did get low again, I'll have to run morphology and change to real loud when I feel like playing again.

    I really like the battery bar at the top and the animation that it does, makes it easy on my old eyes.


    I just ran a 3G test and it seems better, 2.7 Mbps down.
    06-24-2013 07:47 PM
  5. Mike Armstrong1's Avatar
    I installed the MOAR ROM yesterday and couldn't get my wifi to work. Everytime I turned it on it turned itself back off. I reflashed the stock 4.3 rom back and all is fine. I also tried the clean ROM 8.1 and had the same issue with Wifi. It seem all the custom roms I try get no wifi. Is there a way for me to get the wifi back, I am following the OP to a tee.

    I have the Verizon Galaxy S3 i535 with the latest (crappy) 4.3 OTA update.

    Thanks in advance.

    I just tried it again loaded the MOAR "Mother Of All ROMS" and also installed the ML1 Modem.zip.....Still no Wi-Fi....Puzzled...Please Help.
    03-27-2014 10:38 AM
  6. Mike Armstrong1's Avatar
    And another question: Do you guys like Apex or Nova Launcher?



    Sent from my Nexus 10 using Android Central Forums
    I use NOVA and like it better than APEX, there both good but I prefer NOVA. It really depends on your preferences and how you plan to use it.
    03-27-2014 10:41 AM
  7. Mike Armstrong1's Avatar
    I reflashed the ML_1 modem a second time to no avail. (I read on another forum that this might work). I'm lost now, I think I would like this ROM a lot but not without wifi.
    03-27-2014 02:24 PM
  8. Super Dave426's Avatar
    I can't help because I have Sprint and the modem is MK3, this is a Sprint forum, I have no idea what is up with Verizon, did you ask in the MOAR thread at xda in the Verizon area, where you should get the ROM from?

    Start at this post and 8 later a guy resolves it, not sure what you did so you need to research........http://forum.xda-developers.com/show...i#post50659934
    03-27-2014 03:03 PM
  9. Mike Armstrong1's Avatar
    I can't help because I have Sprint and the modem is MK3, this is a Sprint forum, I have no idea what is up with Verizon, did you ask in the MOAR thread at xda in the Verizon area, where you should get the ROM from?

    Start at this post and 8 later a guy resolves it, not sure what you did so you need to research........[ROM] [MOAR] [9.0] [ML1] [4.3] [3/14] Morphology is back!?! / Gimme MOAR - Page 652 - xda-developers
    I'm not sure how to ask in the XDA forum. I have been a member for years but it says I'm not yet able to post.

    Thanks for the response. I'll keep looking.and I'll follow your link here.
    Thanks,
    03-27-2014 03:49 PM
  10. meyerweb#CB's Avatar
    I reflashed the ML_1 modem a second time to no avail. (I read on another forum that this might work). I'm lost now, I think I would like this ROM a lot but not without wifi.
    What ROM, exactly, did you download? Please post a link. You might also try asking in the Verizon rooting forum: Verizon Galaxy S3 Rooting, ROMs, and Hacks - Android Forums at AndroidCentral.com
    03-27-2014 03:57 PM
  11. Super Dave426's Avatar
    I'm not sure how to ask in the XDA forum. I have been a member for years but it says I'm not yet able to post.

    Thanks for the response. I'll keep looking.and I'll follow your link here.
    Thanks,
    You're welcome, it looks like it takes a few flashes and reboots. I forget how to post at xda, I know you need between 5 and 10 posts to link so the post needs to be clean, after you verify your account. Did you verify the email they sent? You have to fill in the verify challenge with the weird looking word. Here is the new poster Q&As.
    03-27-2014 06:14 PM
  12. sydewayzsoundz's Avatar
    MOAR is the Shiza!!!!
    03-27-2014 06:33 PM
87 ... 234

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-22-2012, 07:25 PM
  2. Anybody try the 3500mah battery for the Photon yet?
    By deaofly in forum Sprint Photon
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2011, 10:54 AM
  3. Anybody tried the new MIUI for Vibrant?
    By reallyrandy in forum T-Mobile Vibrant Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2011, 09:50 PM
  4. Have you tried the Tapatalk forum's app?
    By javabean in forum Android Apps
    Replies: 23
    Last Post: 09-23-2010, 12:48 PM
  5. has anybody here tried the sholes rom
    By Brett in forum Motorola Droid Rooting, ROMs and Hacks
    Replies: 23
    Last Post: 02-10-2010, 08:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD