Results 1 to 14 of 14
Like Tree1Likes
  • 1 Post By meyerweb
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default LTE not working on MOAR

    Latest MOAR and i am getting awful 4g speeds (.02mbs) in speed test. At first i thought it was Sprint but my son is sitting next to me getting 5mbs so it must be my phone. I tried PRL and profile updates but still a slug, any ideas?

    J-
  2. #2  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Have you gone to recovery and wiped cache & dalvik?

    sent from my GS3 running Wicked
    GS3...Wicked Sensations

    EVO 4G...Digital Twinturbo-retired
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    I did when i flashed should i do it again without reflashing?
  4. #4  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Its worth a try. Worst comes to worst you could have to reflash.

    sent from my GS3 running Wicked
    GS3...Wicked Sensations

    EVO 4G...Digital Twinturbo-retired
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    no luck, i tried it and still getting crap speeds. I am going to re-flash as soon as i download again
  6. #6  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Are you absolutely sure your modem (labeled baseband in settings) is up to date? This can occur if it's out of date for some reason. I would recommend flashing the latest modem available for your phone in your recovery

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using AC Forums mobile app
  7. Thread Author  Thread Author    #7  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Where can i find the latest modem?
  8. #8  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Quote Originally Posted by Joe monahan View Post
    Where can i find the latest modem?
    Check your phone info and make sure baseband ends with md4. If it isn't, what you need can be found here.



    sent from my GS3 running Wicked
    GS3...Wicked Sensations

    EVO 4G...Digital Twinturbo-retired
  9. #9  
    Super Dave426's Avatar

    Posts
    228 Posts
    ROM
    MOAR 9

    Default Re: LTE not working on MOAR

    I am running MOAR on Sprint and I get crazy fast 4G speeds when available, I have hit 20 Mbps down early in the day.
    Galaxy S3 running MOAR Official v9.0. 50+ Mods Morphology 3.9.14

    David
  10. #10  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Go to Settings / System Update, and update profile and PRL. Then enter ##72786# in the dialer, and let the phone reprovision itself. It will reboot a couple of times, which is normal.

    I have no problem with LTE using MOAR, btw.
    PLEASE, when asking for help provide as much information as possible. We can't help unless we know what the symptoms are and what you did before they began.

    If I've helped you, please click the "Thanks" button.

    Have a Galaxy S3? Click here ==> Everything you wanted to know about your Galaxy S3
    Super Dave426 likes this.
  11. #11  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Speaking of MOAR, Best ROM out there...but is there any way to turn off that flashing light when the phone rings so it doesn't look like a gay disco when somebody calls me?
  12. #12  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Settings / Noobz extras / Flash Blink
    PLEASE, when asking for help provide as much information as possible. We can't help unless we know what the symptoms are and what you did before they began.

    If I've helped you, please click the "Thanks" button.

    Have a Galaxy S3? Click here ==> Everything you wanted to know about your Galaxy S3
    Thanked by:
  13. #13  
    ctd4x4's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts

    Default Re: LTE not working on MOAR

    I'm running MOAR 5.01, but my baseband isn't MD4. Can I just download and flash the MD4 zip in recovery?
  14. #14  

    Default Re: LTE not working on MOAR

    Quote Originally Posted by ctd4x4 View Post
    I'm running MOAR 5.01, but my baseband isn't MD4. Can I just download and flash the MD4 zip in recovery?
    Yep.
    PLEASE, when asking for help provide as much information as possible. We can't help unless we know what the symptoms are and what you did before they began.

    If I've helped you, please click the "Thanks" button.

    Have a Galaxy S3? Click here ==> Everything you wanted to know about your Galaxy S3

Similar Threads

  1. AT&T update on my Note 2
    By petaf in forum AT&T Galaxy Note 2
    Replies: 11
    Last Post: 01-09-2014, 11:52 PM
  2. Google speech to text not working correctly
    By Martini01 in forum General Help and How To
    Replies: 100
    Last Post: 11-06-2013, 03:16 PM
  3. problem with my htc desire x on receiving calls
    By joujoucy in forum Introductions
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2013, 09:07 PM
  4. Bittorrent Sync Photos not in my Nexus 10 Gallery
    By motolissett in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2013, 09:54 PM
  5. Chromecast Always Active When TV is Turn On
    By Dan Rucker in forum Google Chromecast
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2013, 08:31 PM

Posting Permissions

B