1. weknsmith's Avatar
    Just updated to LG8 via the OTA update process. I can't copy URLs in Chrome or Messaging app without causing a Force Close. Anyone else seen this issue?

    I've rebooted a few times and the issue still exists.

    Sent from my Sprint Samsung Galaxy S III via Android Central Forums
    08-04-2012 09:06 PM
  2. weknsmith's Avatar
    Just verified the clipboard copy crash in Gmail and a few other apps.

    Sent from my Sprint Samsung Galaxy S III via Android Central Forums
    08-04-2012 09:23 PM
  3. stockkid07's Avatar
    I have the same issue. Others have has this problem. Freaking sucks

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    08-04-2012 10:26 PM
  4. martinwjames's Avatar
    I updated manually a couple weeks ago and am not having this issue... sorry guys
    08-04-2012 11:01 PM
  5. Sykotc's Avatar
    I did the LG8 update manually and have no issues copying & pasting URLs, text, etc.

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-04-2012 11:02 PM
  6. mouseglider's Avatar
    I did the LG8 update manually and have no issues copying & pasting URLs, text, etc.

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    Just curious because I haven't got the update yet, I am on LG2 / ICS 4.04 waiting for LG8.

    Could it be that those that do not have the LG8 update because they are already on ICS 4.04. In other words, what version of ICS are you guys on with LG2, ICS 4.03?
    08-04-2012 11:25 PM
  7. Sykotc's Avatar
    Just curious because I haven't got the update yet, I am on LG2 / ICS 4.04 waiting for LG8.

    Could it be that those that do not have the LG8 update because they are already on ICS 4.04. In other words, what version of ICS are you guys on with LG2, ICS 4.03?
    I was on LG2 when I did the manual update to LG8.

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-04-2012 11:42 PM
  8. mouseglider's Avatar
    I was on LG2 when I did the manual update to LG8.

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    But when you were on LG2, were you on ICS 4.04? or an earlier version like ICS 4.03?
    08-04-2012 11:49 PM
  9. mak916's Avatar
    From what I understand the GS3 was released with 4.0.4. So I doubt it has anything to do with the version of ICS.

    Sent from my Blue 32 GS3.
    mouseglider likes this.
    08-05-2012 01:09 AM
  10. MannyZ28's Avatar
    I just got the update today after doing the little trick someone posted about clearing the data from Google Framework. Mine hasn't crashed and I tried it from the messaging and the Gmail app.
    08-05-2012 01:12 PM
  11. lemartymar13's Avatar
    I got mine today. The application monitor widget doesn't work anymore either.
    08-05-2012 01:57 PM
  12. weknsmith's Avatar
    Glad to hear that some OTA update users aren't having the same issue. I can't seem to find a way to fix it. I didn't realize how often I used copy & paste until this issue started.

    I'm worried that I'll have to hard reset the device to see if that will fix the problem.

    Sent from my Sprint Samsung Galaxy S III via Android Central Forums
    08-05-2012 02:08 PM
  13. stockkid07's Avatar
    Clearing google framework didn't work for me. Haha.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    08-05-2012 09:27 PM
  14. deadday's Avatar
    I did the LG8 update manually and have no issues copying & pasting URLs, text, etc.

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    No issues here either..
    08-05-2012 10:00 PM
  15. greige's Avatar
    Everything seems to be working fine for me as well.
    08-06-2012 12:18 AM
  16. Sykotc's Avatar
    But when you were on LG2, were you on ICS 4.04? or an earlier version like ICS 4.03?
    S3 came with 4.0.4 straight out of the box

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    mouseglider likes this.
    08-06-2012 04:31 PM
  17. weknsmith's Avatar
    The solution was to hard reset the phone.

    I spoke with the local repair center & Sprint tech support before performing the hard reset to see if they had heard of the issue. Of course neither of them had ever heard of it...

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-07-2012 10:02 PM
  18. Colonel Kernel's Avatar
    I OTAed to LG8 yesterday and I can copy and paste from Gmail and to/from Chrome.

    Sent from my Handspring Trēo 90 using Trēo Central: Forums for GarnetOS.
    08-08-2012 10:52 AM
  19. mouseglider's Avatar
    I OTAed to LG8 yesterday and I can copy and paste from Gmail and to/from Chrome.

    Sent from my Handspring Trēo 90 using Trēo Central: Forums for GarnetOS.
    I like your sig - "Garnet OS"
    08-08-2012 12:25 PM
  20. mouseglider's Avatar
    No issues here either..
    Just updated manually via clearing data in Google Services Framework - and no problems here for copy and paste or any of the other mentioned problems like bad battery life etc that other users have listed.

    The only problem that I had after the update, was my Finance Stock widgets from one of my home screens (I use seven home screens with maybe a widget on average per home screen) got screwed up - but an easy fix to remove and reinstall widget from widget drawer.

    Other than that, everything seems to be operating normally.
    08-08-2012 12:31 PM
  21. Stbrightman's Avatar
    I updated to LG8 and now I have this problem. I get force closes when trying to copy to clipboard from Gmail, chrome, and YouTube. This is ed. Anyone get a fix yet?

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-12-2012 09:27 PM
  22. Quad150db's Avatar
    I had it happen to me and finally did a hard reset..
    08-13-2012 04:55 PM
  23. weknsmith's Avatar
    I updated to LG8 and now I have this problem. I get force closes when trying to copy to clipboard from Gmail, chrome, and YouTube. This is ed. Anyone get a fix yet?

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    The only documented solution so far is a hard reset. I got tired of the issue and decided to bite the bullet...

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-14-2012 08:57 PM
  24. eyecon82's Avatar
    I just started having this problem out of the blue on my sgsIII.

    Only a hard reset fixed it since I am not rooted :-(

    What could be causing this? I'm thinking Google Chrome since that was the last app I installed before it started happening
    10-10-2012 08:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD