1. Hokus84's Avatar
    Anyone else experiencing LED notifications not working since Jb update?? No indicators for mail, charging. etc. (yes I have them enabled in settings)

    How to fix?? Thanks!

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    10-27-2012 05:23 PM
  2. smooches680's Avatar
    I did my update yesterday and all the notification lights are working.

    Sent from my GT-N8013 using Android Central Forums
    10-27-2012 06:08 PM
  3. epic210's Avatar
    My red notification for charging and blue for messages is very dim but the green one for Facebook messages works fine. I charged it while the phone was off and the red one was bright again. Hope there a fix for this soon.
    10-27-2012 06:19 PM
  4. Ace829's Avatar
    Mines is also really dim while charging. It's fine on the other colors, just red is having some issues.

    Sent from my Galaxy S3 using Android Central Forums
    10-27-2012 09:30 PM
  5. Skunkape60's Avatar
    Mines is also really dim while charging. It's fine on the other colors, just red is having some issues.

    Sent from my Galaxy S3 using Android Central Forums
    Again... this has been an issue with all the jellybean leaks as well.
    10-28-2012 12:50 AM
  6. cwuuu's Avatar
    Hey! I've been having the same problem! Mine doesn't seem to work at all, not even a dim led. No led during charging, missed sms or something. It's really frustrating cause I really liked that feature. The only time it turns on is when I'm turning off my phone, but once it starts back up, led is gone. I've tried factory resetting, clearing the cache, trading the battery out, but nothing seems to work..
    If you find a fix, can you help me out?
    12-24-2012 06:37 AM
  7. Teniferman's Avatar
    My LED works fine after the update but I think it is now tied to the light sensor because it is dim when there is little light and bright when there is a lot of light. It does take it a while to react though, probably about 45 seconds before it changes brightness.
    12-24-2012 10:14 PM
  8. Jus_10_Kae's Avatar
    Umm... is the LED notification light for Facebook and Twitter supposed to be green? Because I thought green was only for when it was charging or fully charged. I just got the phone for Christmas, so that's why I was asking. None of my friends have it, so they weren't any help to me...
    01-05-2013 10:50 PM
  9. meyerweb#CB's Avatar
    Mine came with JB pre-installed, and I don't notice any issues with the LED or it's brightness.
    01-09-2013 11:48 AM
  10. Natalie Furlong's Avatar
    I have been having the same issue. Since the last update for my Galaxy S 3 my LED isn't working unless I'm restarting my phone. I am with T-Mobile. Are you with them as well? I am wondering if it's a network thing?
    02-09-2013 05:17 PM
  11. Evan Albert's Avatar
    this problem is for most samsung galaxy s3 users im having this problem as well. the only time it works for me is when i reboot my phone or get a facebook message and every once and a while it works by it self.
    03-27-2013 11:55 PM
  12. Evan Albert's Avatar
    charge ur phone with the led settings off and it will fix it let it charge all the way
    03-28-2013 12:01 AM
  13. meyerweb#CB's Avatar
    Evan, I wouldn't say this is for "most" s3 users. This thread, with 6 people saying they have a problem, is the only one I've seen on the forum about LED problems after the update, so it hardly seems a common issue.

    When an OTA causes problems that can't be resolved in a more simply way, a factory reset seems to be the recommended solution. But I'd certainly try Evan's suggestion before a factory reset.
    03-28-2013 08:39 AM

Similar Threads

  1. LED notification problem after gingerbread update
    By longtime44 in forum Motorola Droid Pro
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2012, 04:33 PM
  2. Gmail LED Notification Missing after Froyo Update
    By baycruisers in forum Motorola Droid
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2010, 01:21 PM
  3. Problems after update?
    By LABLE in forum HTC EVO 4G
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2010, 12:47 PM
  4. Touchdown for Outlook LED Notification problem
    By kcSteve in forum HTC EVO 4G
    Replies: 7
    Last Post: 06-15-2010, 06:29 PM
  5. Browse problems after update...
    By CavemanOOGA in forum Motorola Droid
    Replies: 45
    Last Post: 12-11-2009, 04:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD