Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    Joe113's Avatar

    Posts
    853 Posts
    Global Posts
    905 Global Posts
    ROM
    R.D.D.T ND2 v1

    Default Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Why is this happening now?? More than a week after I manually DLed JellyBean.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Ok.. Now I'm getting the "media" bug...-uploadfromtaptalk1352153502634.jpg   Ok.. Now I'm getting the "media" bug...-uploadfromtaptalk1352153510980.jpg  
  2. Thread Author  Thread Author    #2  
    Joe113's Avatar

    Posts
    853 Posts
    Global Posts
    905 Global Posts
    ROM
    R.D.D.T ND2 v1

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Restarting my phone seems to help as it is now down to 6%.... Really weird.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    Joe113's Avatar

    Posts
    853 Posts
    Global Posts
    905 Global Posts
    ROM
    R.D.D.T ND2 v1

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Anyone!?
  4. #4  

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Mine was doing the same thing. Running battery calibration after fully charged fixed the issue.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    Joe113's Avatar

    Posts
    853 Posts
    Global Posts
    905 Global Posts
    ROM
    R.D.D.T ND2 v1

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Quote Originally Posted by TOYOTECH353 View Post
    Mine was doing the same thing. Running battery calibration after fully charged fixed the issue.
    Mine seems to just randomly go away lol...
  6. #6  

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Quote Originally Posted by Joe113 View Post
    Mine seems to just randomly go away lol...
    The bug seems to only affect wiseguys from New York apparently! Sorry buddy, lol!

    Now if you were from the NYC area like me.....you'd be all good! And no, visiting doesn't count!
  7. #7  

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    Happens randomly on mine.. But been happening since the LI3 update.
    Attachment 45034Attachment 45035
  8. #8  

    Default Re: Ok.. Now I'm getting the "media" bug...

    I removed my SD card and it has helped

    LG G2 Verizon LTE
    Nexus 4 ST TMO
    Galaxy S 3 Sprint LTE [ Retired ]
    Galaxy Tab 10.1 4G Verizon LTE [ Retired ]
    Nexus S 4G [ Retired ]
    Xoom Tablet 3.0 Honeycomb [ Retired ]
    HTC Evo 2.3.3| [ Retired ]
    Palm Pre [ Retired ]

Similar Threads

  1. Is there any point in getting the NS4G now?
    By Linkchomp in forum Sprint Nexus S 4G
    Replies: 45
    Last Post: 06-05-2011, 09:20 PM
  2. do we have to sbf to .340 to get the ota or is .595 ok?
    By Lurch81#AC in forum Motorola Droid X
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2011, 12:54 PM
  3. OK. Now that the TB is old news - when will the fixes come?
    By Mike_is_Mike in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 30
    Last Post: 04-19-2011, 04:16 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-14-2011, 02:00 PM
  5. Now That We Know the Date, Getting It?
    By objectuser in forum AT&T Captivate
    Replies: 30
    Last Post: 07-18-2010, 02:15 AM

Posting Permissions