1. msoprano13's Avatar
    I have been using this for about 2 weeks for about 45 mins a day for e-mails and all of a sudden I can connect but the speeds are extremely slow and pages barely load?

    Anyone have any thoughts.
    01-16-2013 01:07 PM
  2. Almeuit's Avatar
    Is network vision going on in your area? It is for me and sometimes the speed goes so slow a mobile site Google search can take 30 seconds :o.

    Sent from my Sprint S3 using AC forums
    01-16-2013 01:14 PM
  3. Skunkape60's Avatar
    I have been using this for about 2 weeks for about 45 mins a day for e-mails and all of a sudden I can connect but the speeds are extremely slow and pages barely load?

    Anyone have any thoughts.
    It's Sprint... As I told you in the pm, if you are connected and your tethering to your computer, if it is working but slow it is the network. Signal has nothing to do with speed. It could be high volumes of users online our it's the network itself. There is really nothing else. Your phone can only throughput what is given by the network.

    I have the same issues. Sprint is very off and on right now. Sometimes I can get 5mbs and 5 minutes later get 5kbs.
    01-16-2013 01:52 PM
  4. msoprano13's Avatar
    I'm barely getting 0 now. It seems like it is blocked all of a sudden. I can't even open an email.
    01-16-2013 06:29 PM
  5. Skunkape60's Avatar
    I'm barely getting 0 now. It seems like it is blocked all of a sudden. I can't even open an email.
    And if you are doing it from the phone (on data not Wi-Fi) do you get the same results as you do tethering? My guess is you will.
    01-16-2013 06:32 PM
  6. msoprano13's Avatar
    I'm not 100 percent sure what you mean. I'm new to all of this stuff. What do you mean by the phone?
    01-16-2013 06:44 PM
  7. Skunkape60's Avatar
    I'm not 100 percent sure what you mean. I'm new to all of this stuff. What do you mean by the phone?
    Turn off the tethering and see if your data speed is the same when using the phone as it was when on the computer.
    01-16-2013 08:17 PM
  8. msoprano13's Avatar
    Got it. My Internet connection is much faster on the phone when tethering is off. I don't notice any difference from when I got the phone 6 months ago.

    My tethering was very fast for three weeks and now it just completely stopped. It connects with no problems to any device but the way it is behaving seems like it is being blocked from working.
    01-17-2013 05:57 AM
  9. imneveral0ne's Avatar
    Download the speed test app on your phone and check the speeds.

    Sent from my SPH-L900 using Android Central Forums
    01-17-2013 05:59 AM
  10. msoprano13's Avatar
    Download the speed test app on your phone and check the speeds.

    Sent from my SPH-L900 using Android Central Forums
    the DL speed was 331KBS and the UL was 825KBS. I went to turn the tether app on and now the device doesn't see the tether. I did wipe the data to start fresh. Should I uninstall the tether app and reinstall or do the same with supersu?

    Thanks for the help
    01-17-2013 08:52 AM
  11. Skunkape60's Avatar
    the DL speed was 331KBS and the UL was 825KBS. I went to turn the tether app on and now the device doesn't see the tether. I did wipe the data to start fresh. Should I uninstall the tether app and reinstall or do the same with supersu?

    Thanks for the help
    331kbs is the reason is slow.... Settings and choose gs3.
    01-17-2013 09:37 AM
  12. msoprano13's Avatar
    331kbs is the reason is slow.... Settings and choose gs3.
    I am not getting any connection now at all. Should I unistall and reinstall something
    01-17-2013 10:00 AM
  13. Skunkape60's Avatar
    I am not getting any connection now at all. Should I unistall and reinstall something
    Never should have messed with it. It was working. Anyway you can uninstall and reinstall the apk. If you have titanium backup, use it. Otherwise you will need to use a root explorer setup for read/write and delete the apk from system app folder.
    01-17-2013 11:56 AM
  14. Ytsejamer1's Avatar
    Last week, I was on my way home listening to my sports radio stream via radio.com...all of a sudden it just stopped. I rebooted the phone, tried a number of different things...no data was getting through. I did a speed test and had a 900ms ping, 30kbps throughput.... I updated the PRL and pings went down to 45ms and throughput increased to 3.1mbps/1.8mbps (down/up)... I haven't had any issues since.
    01-17-2013 12:47 PM
  15. msoprano13's Avatar
    Never should have messed with it. It was working. Anyway you can uninstall and reinstall the apk. If you have titanium backup, use it. Otherwise you will need to use a root explorer setup for read/write and delete the apk from system app folder.
    I know Im an ***. I was trying to see whatever would work. I unistalled using titanium and re-installed and my ipad or computer is not seeing the connection
    01-17-2013 01:19 PM
  16. msoprano13's Avatar
    So anyone have any clues? I tried the other APk and it connects for a few seconds and then disconnects. I'd love to get this working again.

    Thank you so much
    01-17-2013 08:21 PM
  17. Skunkape60's Avatar
    So anyone have any clues? I tried the other APk and it connects for a few seconds and then disconnects. I'd love to get this working again.

    Thank you so much
    Try the support thread....

    Hacked WiFi Tether Support
    01-17-2013 10:51 PM

Similar Threads

  1. Is anyone else experiencing problems with Pandora?
    By derpotron9001 in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 24
    Last Post: 01-04-2014, 12:19 AM
  2. Anyone else encountering EXTREMELY SLOW data speeds on VMusa OV?
    By cotylee1991 in forum Virgin Mobile Optimus V
    Replies: 32
    Last Post: 09-11-2012, 09:46 PM
  3. slow tether speeds on Verizon
    By Goofypook in forum Thunderbolt Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2011, 06:22 PM
  4. [Help] Slow Wired or Wireless Tether Speed
    By UWPVIOLATOR in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2011, 04:45 PM
  5. What kind of 3G wifi tether speeds are you experiencing?
    By whats77inaname in forum HTC EVO 4G
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2010, 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD