Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default anyone having connection issues (error 67)?

    anyone else having connection issues on the west coast? since this morning,I haven't been able to text or get a mobile connection. I called Sprint and they told me it was a power outage. That's strange.
  2. #2  
    AtiRadeon1's Avatar

    Posts
    21 Posts
    Carrier
    MikFroyo4.4 w/stock

    Default Re: anyone having connection issues (error 67)?

    Wow, thanks for the post. Thought I was alone in this issue, spent 4 long hours trying to figure out what the problem was, had gone to Error Code 67 Registration Failure - SprintUsers.com and tried but failed.

    But great to know it was all Sprint's power outage.

    Sprint Community: Error 2112 in 64106 Also, in this thread, it seems to be a national problem.

    Cheers and hope it gets fixed soon.
  3. #3  

    Default Re: anyone having connection issues (error 67)?

    The issue is apparently nationwide. I'm getting the samething in chicago
  4. #4  
    Buddlespit's Avatar
    Wannabe kewl

    Posts
    674 Posts
    Global Posts
    675 Global Posts
    Carrier
    Wicked Sensations TW-JB

    Default Re: anyone having connection issues (error 67)?

    Good here in the Tidewater Area of Virginia
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: anyone having connection issues (error 67)?

    thankfully the issue has been resolved for me.
  6. #6  

    Default Re: anyone having connection issues (error 67)?

    Quote Originally Posted by theKevinBurden View Post
    The issue is apparently nationwide. I'm getting the samething in chicago
    Yep. I've noticed it the past couple of days too. The 4G LTE connection has been spotty and I've lost connection with the network several times a day.

Similar Threads

  1. Anyone have MICROPHONE issues?
    By rdandy5875 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2011, 10:18 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-19-2010, 02:23 PM
  3. Anyone having Pandora issues? (2.1)
    By oops#AC in forum Android Apps
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2010, 10:28 AM
  4. Anyone having quality issues with BT?
    By Auzo in forum HTC EVO 4G
    Replies: 13
    Last Post: 08-13-2010, 08:23 PM
  5. Anyone having heat issues?
    By Cr12 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 27
    Last Post: 06-25-2010, 10:58 AM

Posting Permissions