1. peejcj8's Avatar
    I have a Galaxy s3 that I bought used off ebay a month ago. I use it with the Ting (sprint) network. I should have great LTE connectivity in my area.

    The problem is I do not get connectivity anywhere but one place, and it is the one place where my phone gets a poor signal due to being inside a thick brick building. I usually do not get incoming calls and have either no bars or maybe one. This is the only place in the city that I get 3G icon to come on, and it actually gets slow internet connectivity. When i go outside, I get a good signal strength and after awhile it goes away.

    Any help would be appreciated.
    11-25-2013 12:49 PM
  2. Hvacmanjc's Avatar
    Try updating your profile in settings. You may have found out the reason why someone was selling it on EBay. Possible radio problem....

    Sent from my LG-LS970 using AC Forums mobile app
    11-25-2013 04:20 PM

Similar Threads

  1. Galaxy S4 Restore after Factory Reset
    By mikebanks385 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2014, 03:54 AM
  2. Safe to accept OTA with root and TWRP?
    By ttenpas in forum Moto X Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 21
    Last Post: 12-11-2013, 12:01 PM
  3. Samsung Galaxy S3 not charging. Need Help!
    By Sebas Beau in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2013, 11:48 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-29-2013, 08:25 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-25-2013, 12:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD