Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Anyone ever have this problem before?

    So I was using the touch version of CWM to install Android Revolution rom onto my HTC One. The fist time I tried I got a boot-loop. I wiped the phone and tried again and also got a boot-loop. So I restarted my phone and loaded into fastboot, selected recovery, the CWM logo flashed momentarily and then went back to the HTC logo and sat there. So now I can't get into recovery, obviously can't get into the phone and now Odin doesn't recognize my phone. I do not know where to go from here. Ant Ideas?

    Thanks
    AW
  2. #2  
    benny3's Avatar
    Flashoholic!!

    Posts
    1,541 Posts
    ROM
    Bad Boyz Rom

    Default Re: Anyone ever have this problem before?

    Quote Originally Posted by NOSAFEWORD View Post
    So I was using the touch version of CWM to install Android Revolution rom onto my HTC One. The fist time I tried I got a boot-loop. I wiped the phone and tried again and also got a boot-loop. So I restarted my phone and loaded into fastboot, selected recovery, the CWM logo flashed momentarily and then went back to the HTC logo and sat there. So now I can't get into recovery, obviously can't get into the phone and now Odin doesn't recognize my phone. I do not know where to go from here. Ant Ideas?

    First thing is why are you trying to use Odin? That is a Samsung tool. And did you flash the right recovery img for your device.

    Thanks
    AW



Similar Threads

  1. Problem with ipega controller after android OTA update
    By Alessandro Duca in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 01-31-2014, 06:00 PM
  2. Anyone else order from Ebay/Newegg?
    By ssgmun5000 in forum LG G Pad 8.3
    Replies: 10
    Last Post: 12-19-2013, 10:13 AM
  3. Replies: 38
    Last Post: 12-14-2013, 01:08 PM
  4. Installation problem with Facebook
    By anne wharry in forum Samsung Galaxy S3 Mini
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2013, 07:32 AM
  5. Phone wont turn back on after upgrading problems
    By DMYeo in forum Samsung Galaxy S3 in Canada (Bell/Telus/Rogers)
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2013, 11:17 PM

Posting Permissions

B