Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default YouTube?

    Anyone have issues playing you tube videos?

    Video keeps stopping... doesn't play all the way thru. This is after kit kat update?

    Posted via Android Central App
  2. #2  

    Default Re: You tube?

    How is your data connection? Does it happen on a strong wifi connection? Also is it all videos or some?

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Sent from my T-Mobile Note 4 using AC Forums.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: You tube?

    It's on wifi with strong signal.... and tried viewing one video... but ill keep trying and follow up

    Thanks!!

    Posted via Android Central App
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: YouTube?

    So its been doing this in all video that's I have tried to watch. Even the ones that I have recorded with my video camera.... it's Odd... on 4G right know but on YouTube the video has loaded but still starts and pauses thru out....

    Posted via Android Central App
  5. #5  

    Default Re: YouTube?

    Hm. That is weird. Try on different wifi connections as well. If it's doing it on all networks I'd maybe clear all the cache of the YouTube app.

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Sent from my T-Mobile Note 4 using AC Forums.
  6. #6  
    k425's Avatar

    Posts
    81 Posts
    Global Posts
    98 Global Posts

    Default Re: YouTube?

    Is Smart Pause on by any chance? Try turning off Smart Pause and see if it makes a difference.

    I was having starts and stops on You Tube and when I turned off Smart Pause the stops and starts stopped occurring.

    Sent from my SM-N900P using AC Forums mobile app
    Sent from my Samsung Galaxy Note 2
  7. #7  

    Default Re: YouTube?

    Quote Originally Posted by cib227 View Post
    Anyone have issues playing you tube videos?

    Video keeps stopping... doesn't play all the way thru. This is after kit kat update?

    Posted via Android Central App
    My galxy mega wouldnt connect to server with sprint until I switched to 3g use..

Similar Threads

  1. embedded YouTube video audio
    By jdazzr in forum Verizon Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-2014, 09:34 PM
  2. YouTube questions
    By bodum02 in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-2014, 06:01 PM
  3. Having trouble with Youtube app, please help!
    By anon8556802 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2014, 12:16 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-15-2014, 04:24 AM
  5. Youtube MP3 Converter - Stable Version.
    By Melo Devo in forum Android Apps
    Replies: 0
    Last Post: 02-14-2014, 11:38 AM

Posting Permissions