Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
Like Tree1Likes
  • 1 Post By NoNexus
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Connection issues

    My phone (note 3 on tmo) isn't comnecting to lte even though there is. I have to manually put it on through the service mode (dialing *#2263#). Any time I get a call and then it goes back to 4g it won't go back to LTE. In downtown areas it automatically connects but idk. also it's worth noting that the 4g is super slow

    Sent from my SM-N900T using Tapatalk
  2. #2  
    NoNexus's Avatar

    Posts
    196 Posts
    Global Posts
    201 Global Posts

    Default Re: Connection issues

    Well you might have better luck on the T-Mobile note 3 section...

    Or by switching to sprint.

    Posted via Android Central App
    Zookeeper63 likes this.

Similar Threads

  1. Issues with bluetooth pairing with Mazda
    By GoCards#WN in forum HTC One (M8)
    Replies: 14
    Last Post: 07-22-2014, 06:47 AM
  2. Galaxy S3 won't connect via USB to my computer
    By Daniel Man1 in forum Verizon Galaxy S3 Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2014, 11:30 AM
  3. Video issue after updating tablet
    By swiftdroid in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 19
    Last Post: 07-02-2014, 10:29 PM
  4. Z2 Front Camera issues
    By Nickknack17 in forum Sony Xperia Z2
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2014, 09:52 PM
  5. cm 11 issues
    By Nick Kader in forum Software Development and Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2014, 01:44 PM

Posting Permissions