1. kcarolina's Avatar
    Say I'm on facebook or twitter and try to watch a video someone posts, it will bring up a black screen with a circle which looks like it's loading but then after about 20 seconds of "loading," it'll say "Can't play this video." Anybody else having this problem or know how to fix it?
    09-25-2013 08:41 AM
  2. lbccpt's Avatar
    Clear your cache and cookies and try again
    09-25-2013 08:52 AM
  3. Galaxia's Avatar
    Try mx player

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk 2
    09-25-2013 08:53 AM
  4. kcarolina's Avatar
    Is this an app? I should have specified. It's whenever I'm going into the sites on the apps like the Facebook app and Tweetcaster...
    09-25-2013 12:57 PM
  5. Galaxia's Avatar
    Is this an app? I should have specified. It's whenever I'm going into the sites on the apps like the Facebook app and Tweetcaster...
    MX player is an app. I've found that videos that aren't playable (like from fb sometimes) can be played when played through MX. There's a free one :-)

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk 2
    09-25-2013 01:28 PM
  6. eddie1martinez's Avatar
    Your phone needs un update
    Settings, more, update all in the list.
    Enjoy.
    02-24-2014 02:18 PM
  7. eddie1martinez's Avatar
    Say I'm on facebook or twitter and try to watch a video someone posts, it will bring up a black screen with a circle which looks like it's loading but then after about 20 seconds of "loading," it'll say "Can't play this video." Anybody else having this problem or know how to fix it?
    I had the same problem it is fixed by updating your software. In home screen go to
    Settings, more, updates
    And update all in the list.

    If it works send me a buck by pay pal
    Lol
    Eddie
    02-24-2014 02:21 PM
  8. theresamichelle's Avatar
    I'm having the same problem. I tried going to settings then more, but I can't find an update all. Any suggestions?
    02-24-2014 07:55 PM
  9. lasercomp's Avatar
    I'm having same issue. Someone mentioned to clear cache and cookies. Please explain how to do that. I need to restart my phone for videos to work again. I'm still on 4.3. Thank you

    Posted via Android Central App
    02-26-2014 10:37 PM
  10. macdaddy099's Avatar
    To clear the case turn the phone off and then turn it on holding the power key, home button, and volume up button. You should see the in the top left corner recovery booting in blue. Once you see this let go of the power key. Use the volume up and volume down keys to scroll To Wipe cache partition. after this reboot the phone. This will not delete any of your personal data.
    03-18-2014 06:58 PM
  11. prashanth m's Avatar
    Uninstall the latest Google + updates under Application manager.. of Settings.. it will solve the problem!
    02-06-2016 04:48 AM
  12. jeffobande's Avatar
    After uninstalling the Google+ my videos are now playing...thanx brother
    02-09-2016 09:25 AM
  13. askmeetoday's Avatar
    THanks Prashant M. (prashanth-m-2754688/) Your solution fixed the problem. I had tried all cache clearing etc etc. Uninstalling Google + update solved the problem.
    02-12-2016 01:56 PM

Similar Threads

  1. Chromecast / Google Play Movies / DD 5.1
    By s4ndst0rm in forum Google Chromecast
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2013, 09:36 AM
  2. S4 low storage after Play Edition install
    By barrygoddard in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2013, 08:36 PM
  3. Galaxy s4 Music Lockscreen Sound Glitch!
    By loganixon in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2013, 06:56 AM
  4. Galaxy S4 security update.
    By Lee Brady in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2013, 04:24 AM
  5. andriod 4.3 on galaxy s4
    By cachun402 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2013, 04:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD