Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    puja_g's Avatar

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    224 Global Posts

    Default Vibrate..

    I have my vibration settings on, but whenever anyone sends me a text, or a msg on kik, my phone doesn't vibrate :/ any ideas?

    Sent from my Motorola Atrix using Tapatalk
  2. #2  
    MrLee's Avatar

    Posts
    37 Posts
    ROM
    Stock

    Default

    You could check your vibrate settings.

    I know there's 3 options for the phone, always off, vibrate when not in silent and vibrate if silent.

    Which messaging app are you using by the way ?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    puja_g's Avatar

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    224 Global Posts

    Default

    Mines set to always and I mainly use kik, what's app and the default text msging client.

    Sent from my Motorola Atrix using Tapatalk
  4. #4  
    acrproject's Avatar

    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default

    Go to your text messaging folder --> hit the menu button --> messaging setting and make sure vibrate is checked.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    puja_g's Avatar

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    224 Global Posts

    Default

    It's checked. All my settings are checked for it to vibrate... But it still never vibrates when I get Any msg :/

    Sent from my Motorola Atrix using Tapatalk
  6. #6  
    Sparro's Avatar

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    938 Global Posts

    Default

    How strong is the vibrate motor on the Atrix?
  7. Thread Author  Thread Author    #7  
    puja_g's Avatar

    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    224 Global Posts

    Default

    It's strong when someone calls. But it doesn't seem to be working for msgs at all...

    Sent from my Motorola Atrix using Tapatalk

Posting Permissions

B