Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Big Problem! (I'm Stupid) Loading Problem!

    I was going to flash a new rom to my Captivate. So, I figured, why not just format everything and then install it (stupid...). So I did just that. I have CWM Recovery and formatted all the folder. Now, my phone cannot load. It is stuck at the screen that says "Galaxy S GT-I9000 Samsung". The four buttons at the bottom don't light up, I can only use the 2 volume buttons and the power button to restart the phone. I cannot seem to get it into download mode or recovery mode. Help! Please!!! I have some very important text messages I need to receive and send!

    How can I fix this?
    Last edited by mrneedstuff; 01-26-2013 at 05:04 PM.
  2. Thread Author  Thread Author    #2  

    Default Re: Big Problem! (I'm Stupid) Loading Problem!

    I feel even more stupid. After spending much of today trying to get my phone into download mode, I finally have. It is working at least for now. I would request that this thread be closed. Or do I have to request /close or something. IDK
  3. #3  
    unglued94ta's Avatar

    Posts
    206 Posts
    Global Posts
    212 Global Posts
    ROM
    4.1, 4.0.4, 4.0.4

    Default Re: Big Problem! (I'm Stupid) Loading Problem!

    Glad you got it working again. If you are using the Android app, Just click on your name of you original post and touch "more". Then there should be an option to report it. Just type in "problem solved, please close thread".

    What ROM have you decided to go with?

    Sent from my GT-N7000 using Android Central Forums

Similar Threads

  1. WEB page load problems
    By Dramer77 in forum AT&T Galaxy S II
    Replies: 8
    Last Post: 10-09-2011, 05:43 PM
  2. Droid X2 Homepage Loading Problems
    By DROIDFANX2 in forum Motorola Droid X2
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2011, 07:31 PM
  3. Apps on SD loading problem
    By _Zguy__ in forum AT&T Captivate
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2010, 01:54 PM
  4. secure site loading problem
    By tazzy695 in forum T-Mobile G2
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2010, 07:59 AM
  5. Google Maps loading problem with GPS-Need help.
    By arcane#AC in forum HTC Hero
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2009, 05:18 PM

Posting Permissions