1. Damien Kojder's Avatar
    Ive recently flashed my Rom and am getting no service/ very little in places where i used to get full coverage, ive tried looking for solutions online and checking through my phones info and all i can figure is that my imei number is 0 and idk what to do about that or if thats what is causing it.


    If it helps ive switched my phones service provider to straight talk from at&t before i rooted it and flashed it
    01-06-2013 07:13 PM
  2. BikeWhisper's Avatar
    You need to change the APN (access point network) in your settings. Contact customer service from Straight Talk and have them connect you to a knowlegable tech who can help you with the correct settings. Had similiar problem with SG3 and consumer cellular. Took a couple of calls but finally got someone who knew the technology.
    01-11-2013 11:37 AM

Similar Threads

  1. Cyanogenmod 10.1 update problems
    By woody9692 in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 13
    Last Post: 06-01-2013, 07:17 AM
  2. No Service problem on Fascinate
    By sloppyart in forum Verizon Fascinate
    Replies: 65
    Last Post: 11-09-2012, 04:25 PM
  3. problems below 10%
    By cobra302 in forum AT&T Captivate
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2010, 12:57 PM
  4. Need Help (No not a froyo problem)
    By irock1985 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2010, 01:23 PM
  5. Browser plays low quality youtube videos
    By jxc in forum HTC EVO 4G
    Replies: 12
    Last Post: 07-06-2010, 09:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD