1. CrazyCamel369#AC's Avatar
    And I absolutely love it. Everything right now seems to be working flawlessly! I only had one problem but it hasn't reoccurred. I only have one question to you guys since this is my first time flashing a new ROM onto my phone, I noticed my internal memory is almost full after the instillation of that ROM. Did I do something wrong or is it supposed to occupy almost 13GB of data? lol Thanks in advance!
    Attached Thumbnails Just installed Slim Bean 4.2.2 Build 2.5-screenshot_2013-03-25-14-59-08.png   Just installed Slim Bean 4.2.2 Build 2.5-screenshot_2013-03-25-14-59-20.png   Just installed Slim Bean 4.2.2 Build 2.5-screenshot_2013-03-25-14-59-27.png   Just installed Slim Bean 4.2.2 Build 2.5-screenshot_2013-03-25-15-01-17.png   Just installed Slim Bean 4.2.2 Build 2.5-screenshot_2013-03-25-15-01-48.png  

    03-25-2013 09:41 AM
  2. rong21's Avatar
    when you backed up stock did you store it internally or and external SD card?
    CrazyCamel369#AC likes this.
    03-25-2013 01:43 PM
  3. CrazyCamel369#AC's Avatar
    Ah!! I accidentally did it on internal and then backed up on external. I just checked to find the backup on my phone but I believe it's hidden...
    03-25-2013 01:56 PM
  4. rong21's Avatar
    If you backed up using TWRP then it should be in that folder
    03-25-2013 02:02 PM
  5. CrazyCamel369#AC's Avatar
    I used the ROM manager app that used clockwork recovery if that helps

    Update! Just went through the recovery menu and I found the file and deleted it. Now I have 4GB of memory avail...hmm wonder what's taking up so much space now
    03-25-2013 02:13 PM
  6. Ronnie2's Avatar
    Did you wipe data/factory reset and wipe /system before flashing your rom? Sounds like old data conflicting with your new rom.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
    03-26-2013 02:09 AM
  7. brkaras's Avatar
    I tried slim bean and more than half my apps were incompatible including Facebook. Weird

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Android Central Forums
    03-26-2013 07:09 AM
  8. CrazyCamel369#AC's Avatar
    Did you wipe data/factory reset and wipe /system before flashing your rom? Sounds like old data conflicting with your new rom.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
    I did do a factory reset and wiped out the cache too before installing slim bean. I accidentally backed up my old stuff on my internal sd but I believe I deleted it.

    I tried slim bean and more than half my apps were incompatible including Facebook. Weird

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Android Central Forums
    I have had only problems with the Gmail app. I can't seem to update it through the play store
    03-26-2013 09:09 AM

Similar Threads

  1. Just installed WatchESPN from FiOS
    By theduder in forum Sprint Nexus S 4G
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-2011, 01:00 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-24-2011, 08:08 PM
  3. Just installed Froyo, one issue
    By pheatton in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-2011, 01:14 PM
  4. Just installed Apex
    By alphabets in forum Motorola X Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 01-26-2011, 08:37 PM
  5. Just installed cyanogenmod
    By hurricanes15 in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2010, 12:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";