Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    gaow's Avatar

    Posts
    1 Posts

    Default LTE problem

    I just installed CMD10 on my Galaxy S3 4.1 Jelly Bean and now my LTE has switched to H+. I know that H+ means stronger 3G but does that mean that it changed my connection or has my LTE been lying to me this whole time?
  2. #2  

    Default Re: LTE problem

    Quote Originally Posted by gaow View Post
    I just installed CMD10 on my Galaxy S3 4.1 Jelly Bean and now my LTE has switched to H+. I know that H+ means stronger 3G but does that mean that it changed my connection or has my LTE been lying to me this whole time?
    If you are in an LTE area the indicator will switch to "4G" or check your APN settings

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Android Central Forums

Similar Threads

  1. My Evo LTE Problems
    By Versus4 in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 9
    Last Post: 06-25-2012, 10:19 AM
  2. Evo 4G LTE Problems and the Gnex
    By dmmarck in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 3
    Last Post: 05-28-2012, 05:47 PM
  3. 4G LTE problems HELP!!!
    By xratede in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 36
    Last Post: 02-14-2012, 02:57 PM
  4. Verizon LTE problems on the east coast
    By MrSmith317 in forum General News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-2011, 07:49 PM
  5. LTE Problems in NYC?
    By Dragon1473 in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 15
    Last Post: 05-10-2011, 06:24 AM

Posting Permissions