1. DallasFlier's Avatar
    I know some don't like it, but I actually like my phone camera to location-tag the pictures I take. My AT&T SGS3 doesn't appear to do this by default, and I can't find anything in either general settings or camera settings to enable it.

    Surely its possible to do GPS location-tagging of photos?
    08-15-2012 10:55 AM
  2. DallasFlier's Avatar
    I know some don't like it, but I actually like my phone camera to location-tag the pictures I take. My AT&T SGS3 doesn't appear to do this by default, and I can't find anything in either general settings or camera settings to enable it.

    Surely its possible to do GPS location-tagging of photos?
    Anyone? Anyone? Buehler? Anyone?

    Seriously, can you NOT gps location-tag pictures with this phone?!?!?!
    08-16-2012 10:50 AM
  3. DallasFlier's Avatar
    Anyone? Anyone? Buehler? Anyone?

    Seriously, can you NOT gps location-tag pictures with this phone?!?!?!
    Nevermind, found it! Noob mistake!
    08-16-2012 12:09 PM
  4. Reice23's Avatar
    How do u enable it??? Ima super noob lol
    08-16-2012 08:12 PM
  5. zeteo's Avatar
    How do u enable it??? Ima super noob lol
    Turn on your GPS, the activate in camera menu!
    08-16-2012 08:25 PM
  6. gkamer's Avatar
    How do u enable it??? Ima super noob lol
    Open your camera. Go to camera settings (tap the little gear wheel) scroll down to GPS tag and turn it on.
    08-20-2012 11:13 PM
  7. boudicca60's Avatar
    :-Hi I have a samsung smart camera with imbedded gps for photo tagging. I have tried all the hints and it still wont pick up satellites.
    09-29-2014 09:00 PM
  8. GSDer's Avatar
    Hello and welcome to the forums!
    :-Hi I have a samsung smart camera with imbedded gps for photo tagging. I have tried all the hints and it still wont pick up satellites.
    Is there a forum for your device? That would be the best place to get help.

    You could try the online chat with Samsung Technical Support.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM -0.001 using Tapatalk
    09-30-2014 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD