Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 9 of 15 FirstFirst ... 6789101112 ... LastLast
Results 201 to 225 of 367
Like Tree1Likes
  1. #201  
    chimere.little's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I used cd C:\AC_SWM instead of C:\AC-SWM and it worked.
  2. #202  
    satoups's Avatar

    Posts
    17 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yep that is it, somebody should change that on the instructions in post 1.
  3. #203  
    gant77's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I cant even get that far, when I get my link from Swyoe Beta, it tells me "Sorry! This is not an Android phone."
    Should I be using a gmail address for registration? I used my yahoo address.
  4. #204  
    Smokeaire's Avatar

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    2,282 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by gant77 View Post
    I cant even get that far, when I get my link from Swyoe Beta, it tells me "Sorry! This is not an Android phone."
    Should I be using a gmail address for registration? I used my yahoo address.
    Give it a try...I used my gmail addy, no problems with my N1 (rooted) and Inspire (not rooted).
  5. #205  
    satoups's Avatar

    Posts
    17 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Its possible but I used my POP account without any issues.
  6. #206  
    Rithira's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I have the same problem as KRoberts...please advise. I followed everything else right to the tee but when I enter cd C:\AC-SWM I get "The system cannot find the path specified."
  7. #207  
    Smokeaire's Avatar

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    2,282 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Rithira View Post
    I have the same problem as KRoberts...please advise. I followed everything else right to the tee but when I enter cd C:\AC-SWM I get "The system cannot find the path specified."
    Set post 201:
    http://forum.androidcentral.com/htc-...tml#post818028
  8. #208  
    satoups's Avatar

    Posts
    17 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    used cd C:\AC_SWM instead
  9. #209  
    2hands's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I managed to install swype on my htc inspire 4g ATT, i just cant seem to use it, eveytime i open a text or email the Default HTC keyboard shows up.

    Help plz
  10. #210  
    Silas0220's Avatar

    Posts
    94 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You have to select Swype as your keyboard. Installing it just adds the option to select it. This is true for any keyboard you add in Android. When in a text box area, long press and the option for "Input Method" will come up. Hit that and choose Swype.
  11. #211  
    nystromproductions's Avatar

    Posts
    14 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    forget swype guys, just search "Slide IT" in the android market and use that, no backdoor installation, no glitches and works just great!
  12. #212  
    Silas0220's Avatar

    Posts
    94 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I've used both and find Swype to be lightyears ahead of SlideIt. SlideIt feels like a cheap imitation.
  13. #213  
    frikkinwolfie's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thank you for the awesome install instructions, looked hard at first and it was super easy. Works perfectly!!!
  14. #214  
    sarahshinn93's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I have installed this and i have gotten the keyboard up to type but right when I start to type a message pops up saying something about the swype needing to be upgraded. I have tried uninstalling it and going through the whole process again and it still down not work and I don't know why.
  15. #215  
    twinbladess's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    New to Android and just got my Inspire. Took a bit to figure out what all the technobabble meant, but once I did, the guide worked like a charm. Swype is awesome! Thanks!
  16. #216  
    greymare's Avatar

    Posts
    5 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default THANK YOU!

    All I can say is I LOVE YOU!! I have spent HOURS trying to get Swype loaded on my Inspire. Your tutorial was PERFECT! I can now Swype again!
  17. #217  
    Racing666's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    When I get to step 7 and type in adb install Swype-Installer.apk I get an error message of "can't find Swype-Installer.apk to install" but when I navigate out to the folder, it's there. Please advise.
  18. #218  
    Smokeaire's Avatar

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    2,282 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Racing666 View Post
    When I get to step 7 and type in adb install Swype-Installer.apk I get an error message of "can't find Swype-Installer.apk to install" but when I navigate out to the folder, it's there. Please advise.
    Look again at the file name. It might be named: Swype_Installer.apk (notice the underscore). That is a common issue.
  19. #219  
    rj21's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    So I got past the entire part requiring the computer and got the installer on my phone, but I keep getting the warning message every time i try to run the installer, and the installer (when I press cancel) never finishes installing swype...any suggestions????
  20. #220  
    mrmars#CB's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Worked on my Aria

    Thanks, easy to do, took 5 min, thanks!
  21. #221  
    Racing666's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I got it installed, works great until I restart the phone. Then I can only touch type the letters, swype does not work. When I try to swpye, the phone just yells at me. Piece of ****.
  22. #222  
    dattmay's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Ok I got the Installer up on my phone but whenever I try to log in it tells me "There was a data error, likely due to a bad network connection. Please try again." even though I have 4-5 bars of H+. What's going on?
  23. #223  
    palegoldlizard's Avatar

    Posts
    18 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    Gingerbeast

    Default

    Thank you :dddd i love you
  24. #224  
    Smokeaire's Avatar

    Posts
    66 Posts
    Global Posts
    2,282 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Racing666 View Post
    I got it installed, works great until I restart the phone. Then I can only touch type the letters, swype does not work. When I try to swpye, the phone just yells at me. Piece of ****.
    That will happen each time the phone reboots. Just pick another keyboard in input setting, then go back and pick Swype. Problem solved.
  25. #225  
    aazcuy's Avatar

    Posts
    1 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default SWM Mac not working

    i cant seem to get pass step one ... i click the link and some script comes out, i save it to my comp and use the terminal but once i type the needed message in the terminal it says "no such file or directory" what am i doing wrong... im using a mac

    any help would be great
Page 9 of 15 FirstFirst ... 6789101112 ... LastLast

Posting Permissions

";