Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default 4G/internet not working

    Hi,
    My Samsung Galaxy 4G (SGH-T959V, Android 2.2.1 T959VUVKD1) has suddenly stopped connecting to the 4G (not even 2G or 3G) network. The 4G icon (that appears next to network signal icon) with the up and down arrows is gone. Upon hitting any webpage the browser displays a 'Web page not available' error. But home Wi-fi mode works fine. Also call features are just fine.

    Troubleshooting:
    I had a series of trouble shooting sessions with T-mobile support and nothing did work. Even the master reset option was performed twice. In store I tried switching the SIM card which also did not work. But if I switched my SIM to another phone, it works there. All other basic network settings are correct.

    Manufacturer warranty expired a couple months ago . Hence replacement option is not possible.

    Logs:
    I have attached the logcat logs in this post.

    Please let me know if anyone has faced this situation before and how to get this fixed.

    Thanks.
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Evo 4g Camera not working after OTA update
    By jack31484 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2011, 11:25 AM
  2. internet not working with cm7
    By sk8dayfuknight in forum Optimus V Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-18-2011, 12:33 AM
  3. Updated to froyo with Automatic OTA, internet not working
    By trmoney24 in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2010, 10:40 PM
  4. internet not working?
    By CarliCruise in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 02:34 PM
  5. Internet Not Working - Help Please?
    By thezob101 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2009, 09:03 PM

Posting Permissions