1. miniZ's Avatar
    I noticed someone else mention it in another thread. But lately, my NS will randomly launch the car home application. I just updated to 2.3.6 yesterday, and haven't had it happen yet. But up to that update, it seemed that everything in the software began acting up. Anybody else notice this bug?
    10-09-2011 11:13 AM
  2. jamieboy88's Avatar
    I noticed someone else mention it in another thread. But lately, my NS will randomly launch the car home application. I just updated to 2.3.6 yesterday, and haven't had it happen yet. But up to that update, it seemed that everything in the software began acting up. Anybody else notice this bug?
    Me too! Only since the 2.3.6 update
    10-10-2011 05:05 AM
  3. Baconator's Avatar
    That's odd, I haven't been experiencing any thing like that with 2.3.6.
    10-10-2011 04:53 PM
  4. miniZ's Avatar
    It has been acting up again. Now every time I strike the home key, it opens up the car home. I don't think that would be an option in the software that I could have accidentally checked. It almost seems as thought that is the case, though.
    10-12-2011 11:44 AM
  5. nasalspray's Avatar
    I know i'm commenting on an older post, but I haven't seen this issue mentioned anywhere else.

    I just recently started having the same problem on my thunderbolt, running liquid aosp 3.2. For the past week or so, the car home screen spams open constantly. Seems to happen mostly at night.

    Did you ever find a solution to the problem, or did it go away on its own?

    Thanks in advance for any help you can offer!
    04-25-2012 11:47 PM
  6. mgaynor22's Avatar
    Had this Happen with my HTC G2. I assumed it was the water damage the phone sustained, however I will say that I commonly got rid of it by leaving my navigation running (nightmare for battery life though). Have had no such problems since 4.0 on my nexus though.
    11-15-2012 12:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD