Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Photos not d/l-displayiing properly

    Galaxy s4 running 4.4.2
    On Tmobile

    Problem: When i receive emails (i am using the native email app) with attached pictures i click on attachments then preview or save - the photo will d/l but then when it opens i get the error pic (attached). Then when i go back to the attachment in the email it shows that 0.0b was downloaded. This is odd because when I initially click on the file to download it shows that the d/l is complete and even shows the correct file size.

    This is not an issue with the file type as this is happening with normal jpegs. This seems to happen randomly. Also in scenarios where i will get more than one picture in an email attachment some of the photos will d/l and display correctly but one or two wont.

    Somebody help! This is pretty annoying b/c i am constantly getting emails with pictures attached due to the nature of my work.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Photos not d/l-displayiing properly-image1.jpg   Photos not d/l-displayiing properly-image2.jpg  

Similar Threads

  1. HELP Android charges but does not connect to PC
    By kimmandy36 in forum General Android Device Chat
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2015, 06:16 AM
  2. Hancom word not open in note 10.1 2014
    By Nychotxxx in forum Samsung Galaxy Note 10.1
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2014, 10:38 PM
  3. Chrome back button not returning to previous position
    By novasquid in forum AndroidCentral.com - Site News, Feedback and Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-20-2014, 08:48 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-11-2014, 09:15 PM
  5. Chrome back button not returning to previous position
    By novasquid in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2014, 05:34 PM

Posting Permissions