Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    jxbravo's Avatar

    Posts
    23 Posts
    ROM
    CM10, stock JB

    Talking Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3

    got tired of waiting so i went ahead and rooted flashed the t-mobile build of ICS followed by a working radio for at&t phone is running super smooth

    been running it for about a week now and I'm not really noticing the battery problem
    i think all it might be from the first couple of days your system restoring ur apps drains all the battery its different for a phone to take in all the apps in 1 day then as when you install one by one during your regular usage

    anybody else go for it?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3-screenshot_2012-01-08-09-27-37.png  
    Thanked by:
    kbiz01 
  2. #2  

    Default Re: Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3

    Nice! Now you got me thinking. Which update did you use VQ8PQk_V or ZD3PyN0t, and which working radio did you flash after?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    jxbravo's Avatar

    Posts
    23 Posts
    ROM
    CM10, stock JB

    Default Re: Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3

    ZD3PyN0t and radio package UCKF1 i found at but i cant recall if i used the new or old version but my guess is they should both work fine
  4. #4  

    Default Re: Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3

    what do you do with radio package after download?
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    jxbravo's Avatar

    Posts
    23 Posts
    ROM
    CM10, stock JB

    Default Re: Successful Root on Nexus S at&t version to ICS 4.0.3

    i extracted the radio from the gingerbread rom and installed it worked fine
    but forget that factory image for our device is finally out go check it out

Posting Permissions

B