1. Lilshaq65's Avatar
    Does anyone know why this is happening? I can't go on the Internet and send pictures. I tried restarting the phone and taking the battery out and all. I tried messing with the mobile network settings still didn't fix it

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-09-2014 07:12 PM
  2. kentuc794's Avatar
    Looks like you are on a microcell unplug your power on the microcell and try it again. Your microcell has lost Internet connection.

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-09-2014 07:28 PM
  3. Lilshaq65's Avatar
    It's been doing this for about 3 hours now nothing I've tried worked

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-09-2014 07:57 PM
  4. Lilshaq65's Avatar
    And it's still not working. Will resetting the network work? If so how do I do it?

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-10-2014 02:50 PM
  5. kentuc794's Avatar
    Does the same issue happen when you are other places? If not something is going on with the microcell. The microcell will use the Internet to give you a 4g signal so there could be an issue with it.

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-10-2014 11:13 PM
  6. Lilshaq65's Avatar
    Yea it happens everywhere I go. And I think it is microcell. Do you know how to fix it? Or do you know how to reset the network?

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-10-2014 11:40 PM
  7. kentuc794's Avatar
    If it is happening everywhere then it is most likely not the microcell. But to reset the microcell just unplug it and plug it back in or get on at website and you can manage your microcell from there and reactivate it.

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-10-2014 11:55 PM
  8. k38bob's Avatar
    My 4g went out (and 3g sucks where I am). Called ATT who said go to settings and reset network. As above, thats not possible. Went to store. 3 folks tried the same thing to no avail. then manager did it through his tablet/the network. they also gave me a new sim card, back home. still no 4g.
    bob
    01-11-2014 05:42 PM
  9. Lilshaq65's Avatar
    Yea I called AT&T I was on on the phone with them for a hour and it didn't get fixed

    Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
    01-12-2014 01:22 AM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 11-29-2016, 04:53 PM
  2. Replies: 50
    Last Post: 01-22-2014, 03:11 PM
  3. Verizon Galaxy S3 - Sending bluetooth audio TO phone from computer
    By T Homewood in forum Verizon Galaxy S III
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2014, 09:30 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 01-10-2014, 10:27 PM
  5. Buy off-Contract Moto X and get Chromecast free
    By still1 in forum Moto X (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2014, 07:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD