Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Won't go past the Samsung Logo Screen!! Please Help!!

    My phone randomly rebooted, then would load the home screen, but would lock up and start to reboot again...so i attempted the hard reset...and it reset...but now it wont get past the logo screen and keeps vibrating....idk what else to do to fix it! PLEASE HELP ASAP!
    OS History
    Palm OS, Windows Mobile 6, Blackberry 4.5, 5, and 6, and WebOS...no contest...Android Wins!
  2. #2  
    Stonecold's Avatar

    Posts
    80 Posts
    ROM
    Infused

    Default Re: Won't go past the Samsung Logo Screen!! Please Help!!

    What were you trying to do? Be more specific.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Won't go past the Samsung Logo Screen!! Please Help!!

    i wasnt trying to do anything...i had set it down after sending a text message...i picked it back up and hit the unlock button and it wouldnt do anything...it wouldnt fully load the home screen without locking up, then started vibrating, and trying to reload the home screen, but kept doin the same thing over and over again
    OS History
    Palm OS, Windows Mobile 6, Blackberry 4.5, 5, and 6, and WebOS...no contest...Android Wins!
  4. #4  
    mizz lia's Avatar

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts

    Default

    Its not rooted or anyrhing right my guess u may need to call at&t if ot was rooted il say try odin back to stock

    Sent from my SGH-I997 using Tapatalk
  5. #5  

    Default Re: Won't go past the Samsung Logo Screen!! Please Help!!

    My phone was bricked last night, but I was able to get it back to stock by following the instructions here: How To Unbrick Samsung Infuse 4G And Fix Partition
  6. #6  

    Default Re: Won't go past the Samsung Logo Screen!! Please Help!!

    Hi! I was having the same issue...However, after following that method.....It just goes to the AT&T startup screen then goes black.........:-(

    Help!

Posting Permissions