Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    BIGSAM#AC's Avatar

    Posts
    2 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Problems Playing Movies from external sd card

    I have a 32gb card that I have loaded numerous movies on but they will not play through my Infuse from the external SD Card. I always get the error about unable to play that format....but when I move those same movies to the internal SD Card they play just fine. I have tried them in MP4, DIVX among other formats. Any ideas?
  2. #2  
    Scottyb's Avatar

    Posts
    139 Posts
    Global Posts
    148 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    Zeus Build 3

    Default

    No issues playing movies off my 32 gb sd card. Do u have official twitter app?? If so u may try deleting that and re test. It is causing issues with music on phones, but possibly movies as well. Its worth a shot to test.

    Sent from my Samsung Infuse using tapatalk
  3. #3  
    donald7215's Avatar

    Posts
    34 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yeah i would give deleting the twitter app a try if you have it.......if you don't have the twitter app...then im not sure what it could be
  4. #4  
    Johnny D's Avatar

    Posts
    65 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Try "Act 1 Video Player"... It plays everything. I have a 32GB sd loaded up with variouse media and plays them all.
  5. #5  
    NEXUS1's Avatar

    Posts
    18 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Problems Playing Movies from external sd card

    For some reason I keep getting "Sorry we cant play this video at this time." Happens once in a while but its becoming more and more consistant. Even videos I record wont play back when this happens.
  6. #6  
    chestvrg's Avatar

    Posts
    430 Posts
    Global Posts
    1,156 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    ICS

    Default

    Try to format your SD card within your infuse to see if that fixes the problem.

    Sent from my GT-I9100

Posting Permissions

";