1. fotyc's Avatar
    I am having some trouble with my phone this morning and wondered if I was the only one or if there are network issues. I'm in Baltimore - my phone has not brought in any new email yet today, and although the 4G LTE has some bars, also I can't get browser connectivity and my Speedtest was ridiculous (.2mpbs down and could not complete the upload). I can restart my phone to see if it helps, it was fine yesterday and I had the phone off overnight - but I thought perhaps there was something going on out there. thanks!
    02-17-2014 10:15 AM
  2. fotyc's Avatar
    I got an AT&T agent on chat and this is what he said:

    Yes. there is a outage in the area right now for data issues. Some it may work for. but for some it will work really slow.
    So it's not you, there is something wrong that is being worked on. This doesn't affect making phone calls.
    02-17-2014 10:27 AM
  3. VAVA Mk2's Avatar
    I am close to Landover and Bowie. No calling and slow data. They are having network issues.

    Sent from my Nexus 7 using AC Forums mobile app
    02-24-2014 01:30 PM

Similar Threads

  1. Stuck at boot logo after failed ROM install, please help.
    By Jo K1 in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2015, 04:35 AM
  2. Tab 3 Micro SDHC 32GB Issues
    By andrewcollins603 in forum Samsung Galaxy Tab 3
    Replies: 9
    Last Post: 02-18-2014, 06:00 PM
  3. jcase root method on 4.2.2 doesn't work, how about this one (Kingo)?
    By Sandman333 in forum Droid MAXX Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 02-17-2014, 06:27 PM
  4. Major issues with Nexus 4
    By kurtisboyd in forum Google Nexus 4
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2014, 11:52 AM
  5. Google Play region issue
    By themanofmega in forum Google Nexus 5
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-2014, 09:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD