10-09-2016 05:53 PM
446 ... 23456 ...
tools
  1. trter10-imore's Avatar
    Didn't work.

    I'm running the Infected Rom (Sense 3.5) and I made it to the menu in the window 1 thru 4.

    It indicated I wasn't rooted. So, I backed everything up through ROMMGR and also Titanium.

    Then I reconnected, and pressed 1. It told me I had an old software version, that it was going to install a temproot.

    It then told me root had failed, and to take out the battery and try again, which I did. It indicated a successful root and the window came up with a serial number and the revolutionary window came up... but the tool window told me that I had an unknown HBOOT and that the software wasn't configured for that.

    So, I picked 1.04 and it gave me a serial number key for revolutionary. I right clicked on the tool window, hit edit and paste... and then nothing.

    Ideas?
    You shouldn't be getting the 1-4 menu if you're rooted.

    So bootloader came up as unknown?

    And if you boot to hboot what all does it say?
    07-01-2012 07:53 PM
  2. trter10-imore's Avatar
    Love you guys.

    07-01-2012 08:16 PM
  3. Jason-L's Avatar
    Notepad ++ is best invention everrrr!!!
    trter10-imore likes this.
    07-01-2012 08:24 PM
  4. Kage87Z's Avatar
    OK, I run the bat.

    Now it says *Warning: Phone is stock! you must use option 1," etc.

    says the ROM Version is 2.11.605.5

    Then it gives me the 4 option main menu.

    So, I try #1.

    Goes to Rooter> press enter when ready.

    Then it comes up with green letter temp root notice

    Then it says green letter Root unsuccesful! try pulling battery, etc. So, I pull the battery and start over.

    Then it comes back with

    Rooter in red letters

    Success!

    Restarting adb

    Putting files on your phone...

    then it goes to the Revolutionary S-OFF & Recovery Tool 0.4pre4

    Waiting for device

    Found your device ADR6400L (mecha-unknown, Android 2.3.4. Rom version Infected dRom

    Your device: mecha, with HBOOT unknown is not supported at this time. Press <almost> any key to exit.

    (all the above is in the DOS window)

    There's a white Windows window, message from trter10 with my serial number, etc. I did what it said but where it wanted HBOOT, I just went with 1.04 since it wouldn't give me a serial key without filling in that blank.

    Have no idea how to boot into HBOOT so I can't answer youre question.
    07-01-2012 09:11 PM
  5. Jason-L's Avatar
    Boot into hboot you power off the device, then power it back up holding volume down + power button.
    trter10-imore and msgt1998 like this.
    07-01-2012 09:41 PM
  6. Kage87Z's Avatar
    OK.... says Revolutionary!
    MECHA XD SHIP S-OFF
    MICROP-/RADIO-1.49.0406w_1
    eMMC-boot
    Feb 23, 2011,20:42:55
    07-01-2012 11:04 PM
  7. trter10-imore's Avatar
    No hboot number?

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
    07-01-2012 11:05 PM
  8. Kage87Z's Avatar
    My bad.... HBOOT-6.04.1002
    07-02-2012 12:42 AM
  9. trter10-imore's Avatar
    My bad.... HBOOT-6.04.1002
    Oh OK :P

    Maybe try a different computer?

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
    msgt1998 likes this.
    07-02-2012 01:08 AM
  10. trter10-imore's Avatar
    Current Galaxy Nexus Fund: $81. Thanks to all my donators!
    07-02-2012 02:16 AM
  11. htc4thunderbolt's Avatar
    DROPBOX HAS SUSPENDED MY PUBLIC LINKS FOR 3 DAYS, MEANING THE TOOL WILL NOT WORK UNTIL JULY 2nd or 3rd. IF YOU HAVE ANY INFORMATION ON A RELIABLE FILE HOST THAT IS COMPATIBLE WITH WGET FOR ME PLEASE CONTACT ME IMMEDIATELY.
    EDIT: I have found a host. Thanks!
    It appears that your new host is not currently working. It gave me an error message: "We are currently experiencing difficulties with one or more of our distribution servers. Please hang tight for this to get resolved"

    Just wanted to let you know. I am excited to use your tool!
    07-02-2012 07:46 PM
  12. trter10-imore's Avatar
    It appears that your new host is not currently working. It gave me an error message: "We are currently experiencing difficulties with one or more of our distribution servers. Please hang tight for this to get resolved"

    Just wanted to let you know. I am excited to use your tool!
    I never changed the host for the tool, i only changed the host for where the tool gets the files


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    07-02-2012 07:50 PM
  13. Jason-L's Avatar
    Is there a way to write a function into your tool so that if one host is down that it can pull from a secondary host?
    07-02-2012 08:01 PM
  14. trter10-imore's Avatar
    Is there a way to write a function into your tool so that if one host is down that it can pull from a secondary host?
    There may be a way but the code would be making too many assumptions for it to be stable.


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    07-02-2012 08:07 PM
  15. JerseyDubbin's Avatar
    I'm running into issues after going through the s-off process. it launches revolutionary which reboots to fastboot. Then nothing

    On fastboot screen is says *****Locked*** across the top and s-on underneath so i'm assuming something went wrong.

    running 2.11.605.19
    07-03-2012 06:02 PM
  16. trter10-imore's Avatar
    I'm running into issues after going through the s-off process. it launches revolutionary which reboots to fastboot. Then nothing

    On fastboot screen is says *****Locked*** across the top and s-on underneath so i'm assuming something went wrong.

    running 2.11.605.19
    Did you run driver.exe?


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    07-03-2012 06:04 PM
  17. JerseyDubbin's Avatar
    Did you run driver.exe?


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    yes even tried uninstalling then reinstalling a few times. Rebooted a the lappy a few times.

    Trying on my desktop now
    07-03-2012 06:06 PM
  18. JerseyDubbin's Avatar
    seems like it was the computer. Worked like a charm this time. Weird because both are running identical OS's
    msgt1998 likes this.
    07-03-2012 06:13 PM
  19. Udis's Avatar
    wow i forgot to install su from zip omg. its late im just embarassed lol thanks for all the help haha have a good night i am rooted and feel a bit foolish
    Sorry for sounding stupid here but I ran the tbolt tool on my phone the other night and was having the exact same problem with the phone showing s off but rootcheck and other programs not showing a root. How should I flash su do I have to download it and put on sd card and flash through the recovery menu or is it something I can do through this tool? Thank you!
    07-05-2012 11:06 AM
  20. trter10-imore's Avatar
    Sorry for sounding stupid here but I ran the tbolt tool on my phone the other night and was having the exact same problem with the phone showing s off but rootcheck and other programs not showing a root. How should I flash su do I have to download it and put on sd card and flash through the recovery menu or is it something I can do through this tool? Thank you!
    Use option 6 in extras menu


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    07-05-2012 11:07 AM
  21. Udis's Avatar
    Use option 6 in extras menu


    Sent from my Jailbroken iPad 3 using Tapatalk
    Awsome thank you! Will try it out when I get home
    07-05-2012 11:12 AM
  22. NotAnotherSN92's Avatar
    Sorry theres not

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
    Okay, then this brings me to my next question: has anyone tried running this under Wine on the Mac?
    07-05-2012 03:59 PM
  23. trter10-imore's Avatar
    Okay, then this brings me to my next question: has anyone tried running this under Wine on the Mac?
    What's that?

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
    07-05-2012 04:13 PM
  24. NotAnotherSN92's Avatar
    What's that?

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
    WineBottler - Run Windows Programs directly on OS X

    It allows Windows programs to run on OSX, but it doesn't work for everything.
    07-05-2012 10:59 PM
  25. 240shwag's Avatar
    I'm running into issues after going through the s-off process. it launches revolutionary which reboots to fastboot. Then nothing

    On fastboot screen is says *****Locked*** across the top and s-on underneath so i'm assuming something went wrong.

    running 2.11.605.19
    I have the same issue. I tried it on two PCs so far. Same deal.
    07-06-2012 08:04 AM
446 ... 23456 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD