Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    muddy00's Avatar

    Posts
    36 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts

    Default wont fully load web pages

    For some reason my Inc wont load web sites fully, the green bar goes about half way then stops. anyone else having a similar issue? I hav cleared the cache and all and re booted but no help. Email works fine.
  2. #2  

    Default

    Using the stock browser? If so, give Dolphin a try. It's free in the Market.
  3. #3  

    Default

    if its rooted, download adfree and click revert. happened to me and the ROM i was using automatically blocked ads, and it does something with the web page url requests.
    Thanked by 2:
  4. #4  
    mclarryjr's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    5,727 Posts
    Global Posts
    6,356 Global Posts
    ROM
    NOS M7 Sense 5.0

    Default

    I'll second Dolphin Browser
  5. #5  

    Default

    I'll also recommend dolphin browsaaaa
    Nexus FTW
  6. #6  

    Default

    STOP recommending the Dolphin Browser.

    It does NOT fix this problem.
    The Dolphin browser is a thin wrapper around the stock browser. It can't outperform the stock browser because it IS the stock browser.

    The problem is the site is trying to load some boat load of images or or flash to your phone and its taking all day.

    Clear your Cache and try again.
  7. #7  
    jerseyboy357's Avatar

    Posts
    1,465 Posts
    ROM
    Liquid Smooth JB Beta 2

    Unhappy

    Quote Originally Posted by icebike View Post
    STOP recommending the Dolphin Browser.

    It does NOT fix this problem.
    The Dolphin browser is a thin wrapper around the stock browser. It can't outperform the stock browser because it IS the stock browser.

    The problem is the site is trying to load some boat load of images or or flash to your phone and its taking all day.

    Clear your Cache and try again.
    I must agree. Even on my full strength wi-fi, some sites take their time. The browser is the browser is the browser
    Yea, I'm still rockin' a Gnex. The signal strength/quality sucks, but hey, it's not two years old yet.
  8. #8  

    Default

    THANKS NavinRH! I was having the same problem using both the stock browser and Dolphin. AdFree solved the problem immediately!
    Thanked by:

Posting Permissions