1. putney1477's Avatar
    None of my apps are able to update, its been like this for almost a week now. Some say currently downloading, and the green zig zag line bar just goes and goes.... I must have about 20 apps or so needing updates.

    any thoughts?

    I'm running EB01/16 SC 2.8
    03-12-2011 07:05 PM
  2. gunnermike53's Avatar
    None of my apps are able to update, its been like this for almost a week now. Some say currently downloading, and the green zig zag line bar just goes and goes.... I must have about 20 apps or so needing updates.

    any thoughts?

    I'm running EB01/16 SC 2.8
    flash a new kernel or upgrade to sc 2.9
    03-12-2011 07:16 PM
  3. Landshark's Avatar
    None of my apps are able to update, its been like this for almost a week now. Some say currently downloading, and the green zig zag line bar just goes and goes.... I must have about 20 apps or so needing updates.

    any thoughts?

    I'm running EB01/16 SC 2.8
    Under menu=>settings=>privacy do you have automatic restore checked?
    03-12-2011 07:17 PM
  4. NOsquid's Avatar
    You might try settings/applications/manage applications/market/clear data
    Landshark likes this.
    03-12-2011 08:12 PM
  5. Landshark's Avatar
    You might try settings/applications/manage applications/market/clear data
    +1 on that too.
    03-12-2011 08:18 PM
  6. li2327's Avatar
    Mine has been acting up on and off over the past week. I just had to keep trying until my downloads finally worked.
    03-12-2011 08:25 PM
  7. Sheepdog Elite's Avatar
    When I was running debloated/deodexed I was having the same problem. It seemed like it couldn't handle all the downloads at once. It would run 2 to 4 at once, and the rest would just sit there. I worked around it by going in and canceling then manually updating anything that didn't go.
    03-13-2011 12:00 AM
  8. putney1477's Avatar
    Thanks everyone, I did have restore checked off. After clearing data for the market, it is up and running again.
    03-13-2011 08:37 AM
  9. camika's Avatar
    My calendar keeps force closing. I was running superclean 2.8, updated to superclean 2.9 but its still doing it. I already cleared data and checked restore setting as suggested in earlier posts. Does anyone have any other suggestions??
    03-13-2011 08:45 AM
  10. Landshark's Avatar
    My calendar keeps force closing. I was running superclean 2.8, updated to superclean 2.9 but its still doing it. I already cleared data and checked restore setting as suggested in earlier posts. Does anyone have any other suggestions??
    No, no, UNCHECK automatic restore. It's a great and convenient feature if you don't have very many apps, but if you're rooting and flashing ROMs you probably have more than just a few apps.
    03-13-2011 01:45 PM
  11. L_Boogie820's Avatar
    sort of on the same issue (without starting new thread):

    running SC2.9. Flashed DL09 kernel. LiveProfile is the ONLY app that constantly causes my phone to go haywire. Force closes like crazy. I uninstalled it and reinstalled it. Keeps doing it. Any idea?
    03-13-2011 02:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD