Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 16 of 16
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    MPKim's Avatar

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default picture messages

    is anyone else having problems sending picture messages? it just stays buffering*(don't know what it is in phone lingo) and won't send. I dont know if its a verizon/service thing cuz internet and texting work fine.

    thanks.
  2. Thread Author  Thread Author    #2  
    MPKim's Avatar

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default

    Everyone else is sending picture messages perfectly fine?
  3. #3  
    NickA's Avatar

    Posts
    1,460 Posts
    Global Posts
    2,520 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Just tested mine, worked ok.
  4. #4  
    F34R's Avatar
    F34RTEHDR01D

    Posts
    380 Posts
    Global Posts
    544 Global Posts

    Default

    same, working fine here too.
  5. #5  

    Default

    I have had no problems.
  6. #6  
    smoke5643's Avatar

    Posts
    40 Posts
    Global Posts
    86 Global Posts

    Default

    I am not receiving any pix or flix messages period. Had two different people send them to me while standing beside them and never got them... Anyone else having this probem??
  7. #7  
    F34R's Avatar
    F34RTEHDR01D

    Posts
    380 Posts
    Global Posts
    544 Global Posts

    Default

    Um, nope. Again, both working just fine for me.
  8. #8  

    Default

    Working fine here
  9. Thread Author  Thread Author    #9  
    MPKim's Avatar

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default

    ahh ok.. just wondering, are your guys' phones rooted?
  10. #10  
    smoke5643's Avatar

    Posts
    40 Posts
    Global Posts
    86 Global Posts

    Default

    Yes actually I am rooted
  11. #11  

    Default

    Where is everyone located that is having problems? Maybe just a service area issue. It seems to be fine here in Ohio.
  12. #12  
    F34R's Avatar
    F34RTEHDR01D

    Posts
    380 Posts
    Global Posts
    544 Global Posts

    Default

    Fine in SC lower state.
  13. #13  
    NickA's Avatar

    Posts
    1,460 Posts
    Global Posts
    2,520 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Fine in Western PA, non-rooted.
  14. #14  

    Default

    I'm also having issues receiving pictures. Sending them doesn't seem to be a problem. I receive about 1 out of every 5 pictures my wife sends me.
  15. Thread Author  Thread Author    #15  
    MPKim's Avatar

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default

    thats weird, i'm fine receiving pictures, just sending it's a problem.

    Maybe cuz i'm in california? lol
  16. #16  

    Default

    I have problems sending pics sometimes. It will act like it sent, then a few minutes later I get a failed delivery message. I assume that it is a network issue because it only happens when I am in a certain room of my house. I just have to remind myself to not send pic messages from that room.

Posting Permissions