Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Camera Lag?

    Anyone else getting a camera lag or delay after snapping a photo? Whenever I take a pic the screen goes black for several seconds, sometimes even 30 seconds, sometimes even longer, before the picture shows up. Is there a way to shorten this delay? It's very irritating if I want to take several photos or if I get a bad photo and then have to wait and see if I have to do it over. Thanks and Merry Christmas!
  2. #2  
    Jrex's Avatar

    Posts
    30 Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Your problem more than likely has to do with your sd card, getting a higher class sd seems to be helping others dramatically! Hope this helps!
  3. #3  
    Johnly's Avatar

    Posts
    7,352 Posts
    Global Posts
    10,397 Global Posts
    ROM
    AOSP, & stock.

    Default

    How is the RAM? when was the last reboot? SD card class only helps when transferring files via phone to PC. Wont make a smacks diff taking pics.
  4. #4  
    Smitty_82's Avatar
    Android Addict

    Posts
    1,596 Posts
    Global Posts
    1,597 Global Posts
    ROM
    ICS / Stock

    Default

    I'm with Johnly on this one, most likely a RAM issue.
  5. #5  

    Default

    what format are taking the picture in, large that file longer it takes to load. If you are just taking pictures for general purpose and e-mailing them from your phone or posting on the "Social Networks" I would set it to 640 X 480 or maybe one size larger. the larger the file the longer the lag.

Posting Permissions

B