1. diesel43078#AC's Avatar
    Ok, I hate to post this cause I'm sure it's been answered before, but I searched the fascinate forums for about a half hour and couldn't find anything relevant. I can send MMS messages, but often times, can't receive them. The text bubble will pop up and say "downloading" but I never receive the message. I'm runing the DL30 froyo leak. Anyone have any ideas on how I could fix this issue?

    Thanks,

    Anthony
    02-18-2011 07:21 PM
  2. gunnermike53's Avatar
    Ok, I hate to post this cause I'm sure it's been answered before, but I searched the fascinate forums for about a half hour and couldn't find anything relevant. I can send MMS messages, but often times, can't receive them. The text bubble will pop up and say "downloading" but I never receive the message. I'm runing the DL30 froyo leak. Anyone have any ideas on how I could fix this issue?

    Thanks,

    Anthony
    upgrade to eb01
    02-18-2011 08:30 PM
  3. NickA's Avatar
    First, try rebooting.

    Did you have this issue when your phone was stock? Did you have other people try sending you a pic to see if it's limited to just one carrier? Also, are you using a third party messaging app?
    02-18-2011 08:40 PM
  4. diesel43078#AC's Avatar
    No third party messaging app. Doesn't seem to be limited to a specific carrier. Will try a different ROM and see if that helps.
    02-18-2011 10:13 PM
  5. sroake4's Avatar
    I have the same problem quite often. I have rooted EA28 but am still stock. I restart the phone and get messages from days ago and multimedia messages just say downloading but never do.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    02-19-2011 12:12 PM
  6. nitrohuffer's Avatar
    Reflash to the dl09
    02-20-2011 01:53 PM
  7. kbbentley's Avatar
    Same problem here. Just got a hard reset at the Verizon Store.... still can't receive MMS messages. Found out it's only from AT&T. Odd..
    07-07-2011 10:49 PM
  8. smhekma's Avatar
    I had this same problem back when this thread was started I have found that if you go to the message thread screen and open up the settings and turn off the automatic retrieve that should fix your problem. You will actually have to click the download button with each mms, but it should work. I can't say that I have done this fix on stock ED01-04 roms but I have used it effectively on EB01, SuperClean, and Com Rom all with good results.
    07-08-2011 01:20 AM
  9. lpt2569's Avatar
    I was having the same problem, disabled Juice Defender, and no longer have the issue. Perhaps there is something similar running on other's phones that causes this?
    07-08-2011 02:25 PM
  10. curley's Avatar
    When was the last time you did the *228? You may not be getting the right communication from the towers.
    07-08-2011 04:24 PM
  11. garciepdx's Avatar
    For me, what worked was turning the mobile data back on. With it off, I could still receive text messages but no multimedia.
    06-25-2012 10:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD