1. codeman0624's Avatar
    Last night I tried to send a text message and got a pop-up saying my Swype trial period has ended, and I need to upgrade my copy of Swype. I'm on CommRom 1.2, with the Samsung MMS patch. Any ideas on why this happened, and how I can get a working copy of Swype again? It's so much better than the regular keyboard!
    06-21-2011 07:17 AM
  2. TheGord's Avatar
    The same thing happened to me on comm rom 2.0 ... good thing it's an easy fix. Just register on the swype beta site and download the installer to your phone, backup then uninstall swype from your phone using titanium backup. Reboot the phone (must do this). Then use the swype installer to update you to the latest version and you're set
    The new version of swype is genius, so you'll be glad you did this anyway!
    BigSwoe, bawoo, jbr05ki and 2 others like this.
    06-21-2011 08:25 AM
  3. codeman0624's Avatar
    The same thing happened to me on comm rom 2.0 ... good thing it's an easy fix. Just register on the swype beta site and download the installer to your phone, backup then uninstall swype from your phone using titanium backup. Reboot the phone (must do this). Then use the swype installer to update you to the latest version and you're set
    The new version of swype is genius, so you'll be glad you did this anyway!
    Awesome, thanks for the help. I'll do this during my lunch break today!
    06-21-2011 08:38 AM
  4. BigSwoe's Avatar
    The same thing happened to me on comm rom 2.0 ... good thing it's an easy fix. Just register on the swype beta site and download the installer to your phone, backup then uninstall swype from your phone using titanium backup. Reboot the phone (must do this). Then use the swype installer to update you to the latest version and you're set
    The new version of swype is genius, so you'll be glad you did this anyway!
    Thanks Gord. Went into a panic this morning, same issue. I like my swype .

    Works great and the new version looks fantastic.
    06-21-2011 08:57 AM
  5. TheGord's Avatar
    Thanks Gord. Went into a panic this morning, same issue. I like my swype .

    Works great and the new version looks fantastic.
    Glad to be of help
    06-21-2011 09:37 AM
  6. bawoo's Avatar
    When it asks which version to install, which did ya'll choose?

    Also are there any trade-offs/perks to the different versions?

    Thanks!
    06-21-2011 10:12 AM
  7. BigSwoe's Avatar
    When it asks which version to install, which did ya'll choose?

    Also are there any trade-offs/perks to the different versions?

    Thanks!
    Just language support. I chose English/Spanish which seems to be the default.
    bawoo likes this.
    06-21-2011 10:24 AM
  8. bawoo's Avatar
    Another question I had was that since the older version of swype isn't available anymore (only as a backup), is it alright if I just backup now? I prefer the swype beta to the older version I had (which was from commrom 1.3)
    06-21-2011 10:48 AM
  9. wyllic's Avatar
    I'm having all kinds of issues with uninstalling and then installing the new beta. It wont actually uninstall the current version

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    06-21-2011 11:57 AM
  10. jbr05ki's Avatar
    I went to that link they emailed me and it appears my phone is NOT an Android phone... hahahah

    EDIT:
    I used a different browser. I DLed it but it won't let me install English/Spanish for some reason.
    06-21-2011 02:00 PM
  11. TheGord's Avatar
    Another question I had was that since the older version of swype isn't available anymore (only as a backup), is it alright if I just backup now? I prefer the swype beta to the older version I had (which was from commrom 1.3)
    Yup, you can backup the new swype now. I just made a backup of the old swype in case anything went wrong. But now that you have the new one installed, you can back it up any way you want.
    06-21-2011 02:08 PM
  12. TheGord's Avatar
    I'm having all kinds of issues with uninstalling and then installing the new beta. It wont actually uninstall the current version

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    Are you using Titanium Backup Pro to uninstall swype? Also, try switching your default keyboard to something else other than Swype before uninstalling it (long press in a text field). That might help it out. Let me know how it goes!
    06-21-2011 02:10 PM
  13. wyllic's Avatar
    Are you using Titanium Backup Pro to uninstall swype? Also, try switching your default keyboard to something else other than Swype before uninstalling it (long press in a text field). That might help it out. Let me know how it goes!
    Im using the gb keyboard, wont uninstall with my backup pro. I used to have tb pro so i'll dl that again and try with that

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    06-21-2011 02:34 PM
  14. TheGord's Avatar
    I went to that link they emailed me and it appears my phone is NOT an Android phone... hahahah

    EDIT:
    I used a different browser. I DLed it but it won't let me install English/Spanish for some reason.
    The swype install will fail unless you reboot your phone after uninstalling it with Titanium Backup.
    Does a reboot help?
    06-21-2011 03:17 PM
  15. wyllic's Avatar
    The swype install will fail unless you reboot your phone after uninstalling it with Titanium Backup.
    Does a reboot help?
    Not st first, it wouldn't uninstall period, I finally got it working now. Boy that was a pain. Loving the new swype tho, it's awesome!

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
    06-21-2011 04:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD