03-31-2013 01:08 PM
111 ... 2345
tools
  1. ekinnyc's Avatar
    dm, can you update with download link to the new 4.1.2 image?
    10-12-2012 11:26 AM
  2. dmmarck's Avatar
    dm, can you update with download link to the new 4.1.2 image?
    If it's out for Verizon, yes. I'll get to it tomorrow.

    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    ekinnyc likes this.
    10-12-2012 08:42 PM
  3. 2defmouze's Avatar
    dm, can you update with download link to the new 4.1.2 image?
    If it's out for Verizon, yes. I'll get to it tomorrow.

    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    I don't believe it is anyways..

    EDIT: just checked and it is not

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    ekinnyc likes this.
    10-12-2012 08:45 PM
  4. dmmarck's Avatar
    I don't believe it is anyways..

    EDIT: just checked and it is not

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Yup. We would have known b/c it would have been an OTA. It's ok, we'll get that OTA in a few months
    2defmouze and ekinnyc like this.
    10-12-2012 08:52 PM
  5. tony bag o donuts's Avatar
    ok..mouze was trying to help me out.

    I screwed my device up.
    I am up and running and verizon updated it's software.
    So now I have unlocked bootloader with 4.1.1 from verizon but lost root.
    Can't use wugs because it says no fastboot device found.
    I need help because I can't even enter the bootloader to flash su.zip. I get the red triangle with ! in the middle.
    11-02-2012 01:13 PM
  6. draconos's Avatar
    sniff sniff had to do this today for my Galaxy Nexus. Alas it did not survive the drop from my pocket to the ground in subway and had to be replaced. At least I have a shiny new Galaxy S3....
    12-12-2012 10:24 AM
  7. davey11's Avatar
    Selling my toro and this was excellent for getting back to stock. Thanks dmm
    12-15-2012 12:56 AM
  8. DroidXcon's Avatar
    Hey guys, ok so i get to this command
    [CMD]fastboot-windows w update image-mysid-jro03o.zip[/CMD]
    then under it says
    usage: fastboot []
    and gives me a list of commands and options:

    im sure its something obvious that im doing wrong , any help appreciated, thanks

    Edit-
    Nevermind found my answer. Thanks anyway
    12-27-2012 06:34 PM
  9. davey11's Avatar
    Hey guys, ok so i get to this command
    [CMD]fastboot-windows w update image-mysid-jro03o.zip[/CMD]
    then under it says
    usage: fastboot []
    and gives me a list of commands and options:

    im sure its something obvious that im doing wrong , any help appreciated, thanks

    Edit-
    Nevermind found my answer. Thanks anyway
    I had that same exact problem and I was copying and pasting the command. When I typed it in, boom it went through. Strange.

    Sent from my mako ()
    12-28-2012 01:28 PM
  10. androidluvr2's Avatar
    nevermind
    03-21-2013 03:03 PM
  11. dmmarck's Avatar
    Hey guys, ok so i get to this command
    [CMD]fastboot-windows w update image-mysid-jro03o.zip[/CMD]
    then under it says
    usage: fastboot []
    and gives me a list of commands and options:

    im sure its something obvious that im doing wrong , any help appreciated, thanks

    Edit-
    Nevermind found my answer. Thanks anyway
    I know it's a bit late, but that one must always be typed out manually, not copied and pasted.
    03-31-2013 01:08 PM
111 ... 2345
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD