06-05-2012 02:00 AM
223 12345 ...
tools
  1. sicario666's Avatar
    Here's the one thing I don't get, and probably I'm just missing something:

    How come there are two sets of toggles in the pull down bar, and how come I either can't configure or remove completely the top set.

    Is it me??
    One of them is a widget and the other is a toggle.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    zero neck likes this.
    04-04-2012 10:39 PM
  2. Hovik818's Avatar
    Can anyone else confirm that Temple Run doesn't work on this rom? The graphics mess up for me...

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    04-04-2012 10:48 PM
  3. zero neck's Avatar
    One of them is a widget and the other is a toggle.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    can i remove the widget?
    04-04-2012 10:48 PM
  4. sicario666's Avatar
    Go to liquid control. Toggles. Then power widget. You can disable it from there. I'm sure you can disable at least one or the other

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    zero neck likes this.
    04-04-2012 10:50 PM
  5. sicario666's Avatar
    Isnt there suppose to be an update coming out for this rom ?
    Might just wait for that before I try this Rom.
    Version 1.25 just released last week. There may be another update but I personally havent seen anything about it(but I'm just a drop in the bucket)

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-04-2012 10:53 PM
  6. zero neck's Avatar
    thanks sic, you man.

    was lookin in the wrong place as usual.


    aaand of course now that i can get rid of it, i've found a good use for it. skip tracks/play pause.
    04-04-2012 10:54 PM
  7. sicario666's Avatar
    thanks sic, you man.

    was lookin in the wrong place as usual.
    No prob dude. It happens to the best of us :thumbup:

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    zero neck likes this.
    04-04-2012 10:55 PM
  8. sicario666's Avatar
    I set my toggle up so when I press and hold the system settings icon they pop up. The only thing I have active there is USB fast charge and torch. I use the power widget ALL the time.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-04-2012 11:27 PM
  9. zero neck's Avatar
    I set my toggle up so when I press and hold the system settings icon they pop up. The only thing I have active there is USB fast charge and torch. I use the power widget ALL the time.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    yeah now that i've got this settled, it's working out pretty well. music controls up top in the power widget, everything else in the toggles, which are hidden usually.

    I hardly use toggles bc i dont bother turning off gps and i never use bluetooth. pretty much only toggle wifi on and off when i need to.

    fast charge will come in handy tho for sure.
    04-05-2012 12:10 AM
  10. sicario666's Avatar
    yeah now that i've got this settled, it's working out pretty well. music controls up top in the power widget, everything else in the toggles, which are hidden usually.

    I hardly use toggles bc i dont bother turning off gps and i never use bluetooth. pretty much only toggle wifi on and off when i need to.

    fast charge will come in handy tho for sure.
    Fast charge. Hell yeah. I use that all the time too. What about the LTE toggle? You don't use that one?

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 12:14 AM
  11. Hovik818's Avatar
    Anyone else's Temple Run acting up on this? I read about it having to do with the armv7. Can't find a solution though.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    04-05-2012 12:16 AM
  12. sicario666's Avatar
    Anyone else's Temple Run acting up on this? I read about it having to do with the armv7. Can't find a solution though.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    I'm downloading now and I'll test it out. Report findings in a few mins.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 12:22 AM
  13. zero neck's Avatar
    Fast charge. Hell yeah. I use that all the time too. What about the LTE toggle? You don't use that one?

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    nah i dont bother. I live in new york (suburbs near the city) so the 4g connection is strong. also, I just stay on wifi most of the day anyhow to save battery.
    04-05-2012 12:23 AM
  14. sicario666's Avatar
    I try to stay on wifi as much as possible too. I live out on the west coast. In the heart of silicon valley. San jose,CA. 4G isn't bad out here but it isnt that great in spots. I would expect it to be better being in the bay area. Wishful thinking I guess.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 12:29 AM
  15. Hovik818's Avatar
    I'm downloading now and I'll test it out. Report findings in a few mins.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    I appreciate it.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    04-05-2012 12:43 AM
  16. sicario666's Avatar
    I appreciate it.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    No prob. I played for a few mins and it worked OK...for now that is. I'll play some more tomorrow and see if I can get it to lock up or crash. What problems were you having with it?

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 12:53 AM
  17. Hovik818's Avatar
    Its impossible to play. The graphics go crazy right when I launch the game.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    04-05-2012 12:56 AM
  18. steveinil's Avatar
    flashed last night seems to be working great so far.. is facebook supposed to be synced? synced my contacts but no pics on them? does this enclude the wifi tether with it?
    04-05-2012 07:47 AM
  19. dmmarck's Avatar
    So after 3 reboots in an hour last night, and 2 prior to that, I had to abandon Liquid. I don't know WTF went wrong; I tried different kernels, different voltages, and I tuned it with V6 relentlessly.

    It was great, but whenever it went to switch networks it got all uppity
    04-05-2012 08:30 AM
  20. mclarryjr's Avatar
    flashed last night seems to be working great so far.. is facebook supposed to be synced? synced my contacts but no pics on them? does this enclude the wifi tether with it?
    I noticed that FB didn't sync photo's either so I added HaxSync and it synced all my FB pics, I also noticed this on a few other roms.

    Not sure on the wifi tether since I restore that from my titanium backup here is a Link if you need it.
    steveinil likes this.
    04-05-2012 08:34 AM
  21. steveinil's Avatar
    sweet thanks for the info and link..ill try that haxsync too
    04-05-2012 10:16 AM
  22. sicario666's Avatar
    Its impossible to play. The graphics go crazy right when I launch the game.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
    Have you flashed v6 yet? I'm not sure if that would help or not. I've got it flashed and the game works as normal as any other. Try it out and see.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 10:20 AM
  23. sicario666's Avatar
    So after 3 reboots in an hour last night, and 2 prior to that, I had to abandon Liquid. I don't know WTF went wrong; I tried different kernels, different voltages, and I tuned it with V6 relentlessly.

    It was great, but whenever it went to switch networks it got all uppity
    That seriously sucks. Did you try a clean wipe and reflash? If not what are you running now?

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    04-05-2012 10:21 AM
  24. zero neck's Avatar
    I try to stay on wifi as much as possible too. I live out on the west coast. In the heart of silicon valley. San jose,CA. 4G isn't bad out here but it isnt that great in spots. I would expect it to be better being in the bay area. Wishful thinking I guess.

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    maybe it's all the mountains out there?


    @dmmarck - that's too bad. i havent had any issues with liquid in the last two days. at least, none that i've noticed. it might have rebooted while i was asleep i guess.

    @mclarryjr - does haxsync have a free version or just a paid?
    04-05-2012 10:40 AM
  25. dmmarck's Avatar
    That seriously sucks. Did you try a clean wipe and reflash? If not what are you running now?

    Dropped from XparentLiquidNexus via TapaTalk
    Back to CM9. May be featureless, but it's stable and I wanted to check out the new nightly anyway.

    I did V6 ~ 3 times, after every kernel change (as recommended, IIRC). Never got less than 100% either.

    The kernels I tried were the stable imo 3.00 (1 reboot), the nightly after that (1 reboot), and weirdly enough--franco's milestone #2 2 reboots. The latter 2 happened within a half an hour of each other, and the exp imo kernel happened about an hour before that. Wasn't undervolted aggressively at all.

    I did notice, however, what happened: when switching from 4G to 3G or WiFi to mobile, it would lock up and immediately reboot if it was under load. Perhaps it got too hot? Who knows. But I noticed it was either downloading something (like updates) and switching networks simultaneously. After the first reboot I charged my Incredible just in case, but luckily it made it through the night.

    Across all kernels I also noticed a weird propensity for the screen to stay on and not go to sleep.
    04-05-2012 11:11 AM
223 12345 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD