06-13-2013 04:53 PM
1,557 ... 5354555657 ...
tools
  1. CallerHoller's Avatar
    Just wanted to give you my perspective on Euroskanks Jellybro, enjoy!
    [url=http:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
    The images aren't loading.

    >>Was that spam I replied to?
    11-26-2012 08:26 AM
  2. CallerHoller's Avatar
    Anyone use CWM without issues? Standard clean wipe procedure?


    >>>I upgraded to 6.0.1.5 for 4.2
    11-26-2012 08:30 AM
  3. JkdJedi's Avatar
    I actually just flashed an AOKP 4.2 unofficial build and used the following GAPPS. I just started to play around with it but so far it seems like everything works:

    [GAPPS][4.2 JOP40C] Latest Google Apps for AOSP-based ROMs [25 NOV] - xda-developers
    +1 no problems w/ this package.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-26-2012 08:58 AM
  4. greyhd's Avatar
    Anything different we should do when flashing 4.2?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-26-2012 09:26 AM
  5. SeigaGen's Avatar
    +1 no problems w/ this package.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Exchange FC's with this gapps... clean install.
    11-26-2012 11:28 AM
  6. JkdJedi's Avatar
    Exchange FC's with this gapps... clean install.
    Oops... (I'm strictly gmail).. Use a different gapps if you Exchange. :rolleyes:

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-26-2012 11:50 AM
  7. Nakrohtap's Avatar
    Is CM10.1 back down to bare bones like when 4.1 first came out or has all of the CM10 progress been merged into 10.1?
    I want to install this, but do not really want a lite version. Does anyone know?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-26-2012 12:12 PM
  8. greyhd's Avatar
    Is CM10.1 back down to bare bones like when 4.1 first came out or has all of the CM10 progress been merged into 10.1?
    I want to install this, but do not really want a lite version. Does anyone know?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Not sure. I haven't had time to flash. Maybe someone else can chime in.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-26-2012 12:31 PM
  9. SeigaGen's Avatar
    Oops... (I'm strictly gmail).. Use a different gapps if you Exchange. :rolleyes:

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Yeah.. I'm going to hold off on 4.2 until exchange is resolved, or I can find a proper gapps that works.
    11-26-2012 12:40 PM
  10. CallerHoller's Avatar
    Is CM10.1 back down to bare bones like when 4.1 first came out or has all of the CM10 progress been merged into 10.1?
    I want to install this, but do not really want a lite version. Does anyone know?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    The notification bar customizations are gone. ie: hide clock, battery percentage w/circle
    I'm sure they'll be back.
    Not quite bare bones, the power menu is still there.
    11-26-2012 12:40 PM
  11. SeigaGen's Avatar
    Folks are stating that there is a more proper GAPPS available with the following:
    Goo.im Downloads - Downloading gapps-JOP40C-Gesture-Photosphere-Wallet.zip

    I am testing it shortly.

    EDIT: Safe to say this GAPPS has everything working... syncing, email, etc. Haven't seen an app crash yet.
    11-26-2012 03:42 PM
  12. N2B8U's Avatar
    OK. I'll try new radios. After I installed new ROM I had different radios.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    11-26-2012 07:12 PM
  13. bbudnick5001's Avatar
    OK. I'll try new radios. After I installed new ROM I had different radios.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    You shouldn't have different radios, almost every ROM out there doesn't touch your radios.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    11-26-2012 07:47 PM
  14. N2B8U's Avatar
    OK so I guess I should flash ff/fg radios?

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    11-26-2012 08:07 PM
  15. bbudnick5001's Avatar
    OK so I guess I should flash ff/fg radios?

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    Yup those are the newest ones out right now. They were with the 4.1.1 or .2 OTA update I believe

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    11-26-2012 08:18 PM
  16. scosch's Avatar
    I just downloaded and flashed the ROM and GAPPS currently listed on the website linked in the original post. When I rebooted, I got an error that said "unfortunately the process com.google.gapps has stopped" and when I click OK a bunch of times it then gives me an error that says "Unfortunately, the setup wizard has stopped."

    I'm thinking I either got a bad GAPPS file or I didn't flash them correctly. I first wiped data/factory restore, then wiped cache, then dalvik cache. Then I flashed the ROM. I immediately flashed the GAPPS file without closing CWM. Did I do something wrong? Should I try a different GAPPS file?
    11-26-2012 09:44 PM
  17. greyhd's Avatar
    I just downloaded and flashed the ROM and GAPPS currently listed on the website linked in the original post. When I rebooted, I got an error that said "unfortunately the process com.google.gapps has stopped" and when I click OK a bunch of times it then gives me an error that says "Unfortunately, the setup wizard has stopped."

    I'm thinking I either got a bad GAPPS file or I didn't flash them correctly. I first wiped data/factory restore, then wiped cache, then dalvik cache. Then I flashed the ROM. I immediately flashed the GAPPS file without closing CWM. Did I do something wrong? Should I try a different GAPPS file?
    Did you flash the 4.2 gapps? The ones in the first post are for 4.1.2.
    Go up a few posts here and download the 4.2 gapps seigagen posted.
    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    scosch likes this.
    11-26-2012 11:09 PM
  18. JkdJedi's Avatar
    Did you flash the 4.2 gapps? The ones in the first post are for 4.1.2.
    Go up a few posts here and download the 4.2 gapps seigagen posted.
    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    That would be post #1361
    scosch and greyhd like this.
    11-26-2012 11:17 PM
  19. scosch's Avatar
    That would be post #1361
    Thanks to you and greyhd.....and SeigaGen for posting the gapps. I'll give it a try tomorrow.
    11-26-2012 11:28 PM
  20. Canuckfan's Avatar
    Folks are stating that there is a more proper GAPPS available with the following:
    Goo.im Downloads - Downloading gapps-JOP40C-Gesture-Photosphere-Wallet.zip

    I am testing it shortly.

    EDIT: Safe to say this GAPPS has everything working... syncing, email, etc. Haven't seen an app crash yet.
    GAPPS working smoothly except for it doesn't include the stock email client.

    Would it work if I pushed the apk to the systems folder? Is it emailgoogle.apk and/or exchange2google.apk?
    11-27-2012 01:14 AM
  21. SeigaGen's Avatar
    GAPPS working smoothly except for it doesn't include the stock email client.

    Would it work if I pushed the apk to the systems folder? Is it emailgoogle.apk and/or exchange2google.apk?
    I did a clean install. All apps were accounted for.

    Brought to you by the Google Galaxy Nexus. It IS better than the iPhone 5.
    11-27-2012 01:26 AM
  22. greyhd's Avatar
    New build is up and circle battery is back.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    JkdJedi likes this.
    11-27-2012 08:28 AM
  23. greyhd's Avatar
    I just tried to flash 4.2 through recovery and I couldn't connect to the network(stuck at the "Do you have a Google account?" screen. What am I doing wrong? Yes, I did a completely clean install.
    11-27-2012 09:27 AM
  24. Dracolan's Avatar
    I have not update my ROM since the cm-10-20120827.0742 version of the file and was looking to update it. But it looks like from what i am reading that the new builds do not have all the functionality of the one i am running because they are trying 4.2 out now, is that correct? If so then I will probably wait a bit longer to update.
    11-27-2012 09:34 AM
  25. CallerHoller's Avatar
    I just tried to flash 4.2 through recovery and I couldn't connect to the network(stuck at the "Do you have a Google account?" screen. What am I doing wrong? Yes, I did a completely clean install.
    Same here. I had to roll back to 1125 to connect again.
    11-27-2012 09:47 AM
1,557 ... 5354555657 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD