Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Keep losing CWM each time I fastboot

    I unlocked my replacement device & upgraded to the 4.0.4 radios, I didn't root since Im only wanting to flash kernals. I used a toolkit on another site to flash CWM permanently, the problem im having is that im losing cwm everytime i fastboot..what am i doing wrong? My last nexus i flashed cwm 1 time thru this kit and it stayed.
  2. #2  
    dmmarck's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    10,930 Posts
    ROM
    What do you think?

    Default Re: Keep losing CWM each time I fastboot

    You didn't root?

    There's a file for you to fix that should help, but you need root access.

    Look up "recovery-from-boot.p" here; there's a lot of info. Essentially, you need to find it and rename it to "recovery-from-boot.p-bak"

    Also, I believe Wug's toolkit does this automatically. I haven't had a problem with it (in fact I couldn't even find it), but alas.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Keep losing CWM each time I fastboot

    I just held off on rooting due to receiving ota updates....guess it makes sense to root since ive done everything else
  4. #4  

    Default Re: Keep losing CWM each time I fastboot

    Quote Originally Posted by 901boy View Post
    I just held off on rooting due to receiving ota updates....guess it makes sense to root since ive done everything else
    If you root you will be able to get updates BEFORE ota!
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: Keep losing CWM each time I fastboot

    Thanks

Posting Permissions

B