1. trunks527's Avatar
    Had the phone since launch, just noticed the charging symbol on the battery isn't going away. Happening to anyone else? Fixes? Thanks.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    12-28-2011 01:11 AM
  2. DaPoets's Avatar
    could easily be a software issue but have you done the simple thing like take the battery out?
    12-28-2011 01:27 AM
  3. trunks527's Avatar
    Yes sir as well as a sim card pull and factory reset. Just started happening today.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    12-28-2011 01:29 AM
  4. DaPoets's Avatar
    Exchange it... too new to have issues like that if you have done the reset, bat pull, and sim...
    12-28-2011 01:53 AM
  5. dmmarck's Avatar
    You mean when the phone is on, on the blue? I have yet to have it go away, even at full. I called VZW; it didn't go away on their model there nor a nearby RAZR.

    It does go away when the phone is off, revealing an all white battery.
    01-01-2012 01:35 PM
  6. trunks527's Avatar
    The lightning bolt on the battery. It kept causing my phone to turn the screen on as well. Just exchanged my phone

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    01-01-2012 02:02 PM
  7. dmmarck's Avatar
    The lightning bolt on the battery. It kept causing my phone to turn the screen on as well. Just exchanged my phone

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    Oh yeah mean when the phone is powered off but is charging, correct? Yeah mine doesn't do that lol
    01-01-2012 02:03 PM
  8. trunks527's Avatar
    When the phone is powered on I mean. The blue battery has the lightning bolt and was causing huge battery drain.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    01-01-2012 02:06 PM
  9. dmmarck's Avatar
    When the phone is powered on I mean. The blue battery has the lightning bolt and was causing huge battery drain.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    Oh weird. Even when you unplug? Yeah that's probably a problem lol. Did they give you grief on the exchange?
    01-01-2012 02:09 PM
  10. trunks527's Avatar
    Oh weird. Even when you unplug? Yeah that's probably a problem lol. Did they give you grief on the exchange?
    Yes sir. Called tech support and they made a notation on the account. No hassle easy exchange.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    01-01-2012 02:11 PM
  11. dmmarck's Avatar
    Yes sir. Called tech support and they made a notation on the account. No hassle easy exchange.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    Ok good to hear. At first I was worried that the icon staying on past full charge was destroying your battery. I sorta sharted a bit with that presumption lol
    01-01-2012 02:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD