1. rjack22's Avatar
    Just recently I have had to log on to this board each and every time I visit. I have seen no option to stay logged on. This is very annoying to me. Is anyone else experiencing this?
    This only started happening in the past week. Before that I rarely had to log in again.
    davey11 likes this.
    11-15-2012 08:04 AM
  2. abtxpress's Avatar
    Have you signed into the passport section yet? That may be the issue.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-15-2012 08:10 AM
  3. 2defmouze's Avatar
    A few bugs with the Passport system just being implemented, rest assured they are working on it

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-15-2012 08:42 AM
  4. abtxpress's Avatar
    This may be it too. Did you upgrade to windows 8. Are you using ie10? Did you disable cookies? Did you set your browser to delete cookies when you exit the browser. The new internet explorer has no tracking on by default which disables cookies. You lon on info is stored in the cookies. No cookies then you will have to relog every time. Is it just android central? Or does Facebook or other forms have the same issue?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    11-15-2012 03:45 PM
  5. Patrick Schroedl's Avatar
    As 2def said, the Passport feature is still being "fine-tuned" right now. One quick fix to try for login issues is to manually clear all cookies set by AC, and then log in as you would normally. I've been having the same issue, and manually clearing my AC cookies seemed to work for a day -- but maybe it was just the placebo effect.
    11-15-2012 04:43 PM
  6. Jaredshoes's Avatar
    I'm having the same issue with AC but only the forums, doesn't really bother me though all I have to do is click the LOG IN button in the corner and it just refreshes the page and I'm all set untill I close AC and then I have to do it again.
    11-15-2012 06:10 PM
  7. rjack22's Avatar
    Thanks for all of the replies. I am on Windows 7. Internet Explorer 9. So nothing has changed there. Cookies are not disabled. I have no clue what the passport section is. The only thing I did recently was to add a avatar picture. It is only a problem with this board and the funny thing is when I click on the login it automatically logs me in. I don't have to enter my user name or password. Doesn't even come up. But I do have to click initially on the login to "login". Before I just went to the website and I was logged in from before.
    davey11 likes this.
    11-15-2012 08:54 PM
  8. davey11's Avatar
    Whew I thought it was only me.
    11-15-2012 10:08 PM
  9. pool_shark's Avatar
    It's been getting on my nerves as well.
    davey11 and ConTejas like this.
    11-15-2012 11:40 PM
  10. svfd757's Avatar
    Refresh seems to work as well...
    11-16-2012 05:37 AM
  11. rjack22's Avatar
    Well thank goodness I am not alone! And I am not going crazy (GRIN).
    11-16-2012 08:01 AM

Similar Threads

  1. Hello, First time on this board!
    By mac7mcl in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2012, 01:16 AM
  2. When are we gonna get a root section on this board?
    By Effenhimer in forum Amazon Kindle Fire
    Replies: 3
    Last Post: 12-29-2011, 12:20 PM
  3. Anyone plan on picking this up or already have it?
    By KSmithInNY in forum LG Vortex
    Replies: 21
    Last Post: 08-05-2011, 09:53 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 02-13-2011, 05:51 AM
  5. Fab to work on Apex this Weekend
    By JkdJedi in forum Motorola X Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 91
    Last Post: 02-13-2011, 03:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD