1. woody9692's Avatar
    I flashed cm 10.1 and the latest 4.2 apps I rebooted my phone. As soon as I unlocked my phone a popup window said setup wizard has stopped and it won't go away after pressing ok. The phone is pretty much useless other than the camera, which you can get to from the lock screen. I did a full wipe and tried again, but again the setup wizard stopped working. I had to go back to cm 10.0 because it would not work at all. Anyone else having this issue?
    12-22-2012 03:22 PM
  2. Daniel Rodas's Avatar
    I have the same problem.. for the moment i found a way around it ba accessing the status bar and then using another launcher
    12-23-2012 05:12 AM
  3. jcwolf's Avatar
    I had the same issue with my GNex. I re-wiped and also wiped the dalvik cache and it worked just fine. CM 10.1 is smooth and fast and seems to be good on battery life. I was on codename android 3.8.0, which is based on JB 4.1.2, but I like cm 10.1 much better.

    Hope that helps you.
    12-23-2012 11:31 AM
  4. fgryson's Avatar
    I wiped dalvik but unfortunately no improvement, I'm currently running lovely sans-Gapps but it's still a great inconvenience.
    12-23-2012 07:52 PM
  5. jcwolf's Avatar
    You aren't attempting to go from 10 to 10.1 are you?? I am not trying to be insulting when I ask, I put 10 on my phone and installed 10.1, and ran into issues. I flashed 10.1 after wiping data, including the dalvik cache, and installing 10.1 and gapps.

    I wish I could offer additional help.

    Merry Christmas!
    12-24-2012 01:23 PM
  6. JusDre82's Avatar
    I had the same problem yesterday. I ended up flashing my phone three times. What I figured out was that the gapps that I had was the wrong ones. I flashed back to CM 10. Put all my apps back on my phone. Flashed cm10.1 and then downloaded gapps from rom manager and everything worked fine afterwards.
    12-26-2012 01:32 PM
  7. Comineeyeaha's Avatar
    Yep, gapps is likely the problem. There's a 20121212 gapps out there somewhere, can't remember where I got it.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    12-26-2012 04:57 PM
  8. seanubis's Avatar
    Yep, gapps is likely the problem. There's a 20121212 gapps out there somewhere, can't remember where I got it.
    It's in ROM Manager - currently top of the list in the Google Apps section.
    12-27-2012 10:52 AM
  9. Mcentes's Avatar
    Hi
    I had the same problem but I don't have usb access to copy the correct gapps version. Is any way to do it from recovery?

    thanks for your help
    01-14-2013 05:49 PM
  10. dr greenthumb's Avatar
    how did you flash back to 10?
    05-27-2013 03:29 AM
  11. dravoid's Avatar
    ROM manager provides the option to install Google Apps when you flash CM10.1. However when I selected that option I had the same issues. Does ot make sense to flash CM10.1 and then separately install Google Apps via ROM manager (as the 20121212JB is available in Rom Manager)
    Should I wipe the data, cache etc before installing GAPPS?
    thanks for any advice
    05-29-2013 08:51 PM
  12. Kelvin Khq's Avatar
    my phone just stuck at the unfortunately your setup wizard has just stopped, i kept wiping and wiping and it seems to be pretty useless.....
    05-29-2013 09:59 PM
  13. gollum18's Avatar
    my phone just stuck at the unfortunately your setup wizard has just stopped, i kept wiping and wiping and it seems to be pretty useless.....
    Did you do a full wipe.
    -data
    -dalvik
    -cache

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    05-29-2013 10:48 PM
  14. Edgraham75's Avatar
    I have wiprewd everything and it is still doing it... My tablet is useless. Wont even boot into recovery
    06-01-2013 07:17 AM

Similar Threads

  1. Cyanogenmod 10 update
    By guitarbite747 in forum Verizon Galaxy S III Rooting, ROM's, and Hack's
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-2012, 12:05 PM
  2. FROYO 2.2 Update Problems....
    By SlickRick107 in forum Motorola Droid X
    Replies: 18
    Last Post: 09-22-2010, 08:40 AM
  3. Market & Auto-update problems
    By ethan in forum Motorola Droid
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2010, 03:04 AM
  4. App Downloads and updates problem
    By petey66 in forum AT&T Captivate
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2010, 08:14 PM
  5. Facebook update problem
    By peppage in forum Android Apps
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2009, 11:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD