1. Nibs's Avatar
    Hi all....I seem to be getting this message a few times a day and it's starting to bother me. I'll send a message and it will either "send" and come back as failed or it'll straight up say "No Network Connection". It has happened when I was connected to both 4G and 3G with strong signals. Not sure if I'm the only one. I'll try to get a screenshot next time it happens.

    Anyone else having this issue? I'm pretty new to Android so I'm not sure how to go about this...
    12-19-2012 12:32 PM
  2. Zs2art's Avatar
    My only suggestion would be to verify that your mobile data is turned on. I would assume however that if this was the issue you would be seeing more problems. Thats an odd one....
    12-19-2012 12:51 PM
  3. Nibs's Avatar
    My only suggestion would be to verify that your mobile data is turned on. I would assume however that if this was the issue you would be seeing more problems. Thats an odd one....
    Data is always on...it has happened with wifi both on and off so I don't think the connection is an issue.

    Sometimes I'll send a message and it fails and I try over and over and it keeps failing (even though I have a connection). It eventually sends but it takes a few retries.
    12-19-2012 01:03 PM
  4. Markster1's Avatar
    That's happened with me as well. Just turn mobile data off then toggle back on and fixed it for me.
    12-21-2012 07:57 AM
  5. Nibs's Avatar
    I finally got a screenshot of it. See on the top I clearly have a connection.
    Attached Thumbnails "No Network Connection" when texting-uploadfromtaptalk1357310214862.jpg  
    01-04-2013 09:37 AM
  6. DroidXcon's Avatar
    I finally got a screenshot of it. See on the top I clearly have a connection.
    Try settings>more settings>Mobile networks>Network mode>LTE/CDMA

    If this does not fix the problem, i imagine your sim card may be damaged.
    01-04-2013 06:12 PM
  7. Nibs's Avatar
    Try settings>more settings>Mobile networks>Network mode>LTE/CDMA

    If this does not fix the problem, i imagine your sim card may be damaged.
    Alright thanks! Hopefully that works....it was set to global.
    01-04-2013 11:55 PM
  8. DroidXcon's Avatar
    Alright thanks! Hopefully that works....it was set to global.
    Please update us , good luck
    01-05-2013 12:33 AM
  9. randalldavis's Avatar
    Mine is set to global and I have not had this problem.
    What is the difference in global and LTE/CDMA.?
    Which is the better setting and why?

    Thanks
    Randall
    01-05-2013 10:06 PM
  10. DroidXcon's Avatar
    Mine is set to global and I have not had this problem.
    What is the difference in global and LTE/CDMA.?
    Which is the better setting and why?

    Thanks
    Randall
    Global looks for wider range of frequencies ..lte/cdma looks for just those

    From my Galaxy Note 2 via Tapatalk
    01-05-2013 10:27 PM

Similar Threads

  1. no network connection i dont have emei
    By Ulises Zavala in forum Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2013, 10:36 PM
  2. T-Mobile Nexus S 4.0.4 Sim Card/No Network connectivity error
    By illmaticnexus in forum T-Mobile Nexus S
    Replies: 7
    Last Post: 06-02-2012, 02:43 AM
  3. No network connection suddenly
    By ApacheXMD in forum LG Optimus S
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2010, 12:39 AM
  4. No network connection when USB connected
    By BradPa in forum AT&T Captivate
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2010, 11:13 AM
  5. No Network Connection. Lovely. Just lovely.
    By Night Train in forum HTC EVO 4G
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2010, 12:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";