1. gathome's Avatar
    Hi, all. I purchased a Verizon Note II from eBay. The phone arrived yesterday in perfect condition. The description said, "Samsung Galaxy Note 2 16 GB Titanium Gray rooted android smartphone with CyanogenMod 10.1 ROM." According to the phone, the version is 10.0-20130730-nightly-i605, Kernel: 3.0.64-CM-g84c11ba. The problem I'm having is I have no 4G. In settings under Network Mode, the only CDMA options I have are "CDMA w/o EvDo" or "CDMA/EvDo auto." No CDMA/LTE. I don't live in a 4G area but I travel a lot and also shop in a 4G area 10 miles from my home. I was in that area this evening and only got 3G. Does anyone have any idea why I have no LTE on Verizon's network and, most importantly, how do I get it??? I really don't want to do a factory reset but I will if that's the only solution. No 4G is a deal breaker for me. Thanks so much for any help out there!
    08-17-2013 09:26 PM
  2. pool_shark's Avatar
    I would download another ROM and flash that in recovery.
    I never used CM but some of the nightlies in the AOSP ROMs have bugs.

    I also found this.

    [ROM][SCH-I605][JB][4.2.2] CyanogenMod 10.1 official nightlies - Page 163 - xda-developers
    gathome likes this.
    08-17-2013 10:12 PM
  3. kgeier82's Avatar
    It may need reprovisioned. Theres a #num you have to dial with sim in. Let me find it

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
    08-17-2013 10:25 PM
  4. kgeier82's Avatar
    *2767*3855#

    Adtually try a restore new first.

    Sent from my SCH-I545 using Tapatalk 4
    08-17-2013 10:29 PM
  5. gathome's Avatar
    Thanks much, pool_shark! I used the instructions in your link (try dialing *#*#4636#*#* - select 'phone info' .. change 'preferred network' setting to "LTE/GSM/CDMA auto (PRL)) and my network mode is now showing LTE/CDMA/EvDo! I'll know soon if it worked! Keeping my fingers crossed!
    08-17-2013 11:19 PM

Similar Threads

  1. Why do images not work on my Samsung Galaxy 4?
    By Plonk2222 in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2013, 05:58 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-20-2013, 01:30 PM
  3. Phone broke, need temp fix on VZW
    By GPilot650 in forum Verizon
    Replies: 7
    Last Post: 08-19-2013, 09:34 PM
  4. Nexus 4 on T-Mobile MMS problem
    By kotbn18 in forum Google Nexus 4
    Replies: 0
    Last Post: 08-17-2013, 08:48 PM
  5. Change Carrier Name on Atrix HD
    By gary1996 in forum AT&T ATRIX HD
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2013, 08:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD